Now Reading
Ritualul Primordial Waters by TERRAK‰ – hidratare si relaxare la cel mai inalt nivel

Ritualul Primordial Waters by TERRAK‰ – hidratare si relaxare la cel mai inalt nivel

Revista Psychologies

Primordial Waters este un ritual de hidratare, anti-stres si relaxare, compus din doua terapii corporale de doua ore, care se realizeaza de obicei separat.

Ritualurile Terraké se gasesc in exclusivitate in Romania doar la Alpin Vitarium Spa, spa-ul de 5 stele din cadrul Alpin Resort Hotel, din Poiana Brasov.

Relaxing Waters este un ritual senzorial de relaxare cu efect beauty de hidratare care combina ploaia placuta cu masajul aromatic.

Este un ritual din universul de apa care se face fie cu dus Vichy, fie fara dus Vichy, in functie de preferinta oaspetelui.

Terapia consta intr-o exfoliere cu un gel acvatic delicat, dar mentolat, ce contine pudra de scoici si extract de perle si un masaj acvatic sub dus Vichy, ce va detensiona mintea si corpul.

Se continua cu o impachetare relaxanta cu menta acvatica si lotus indian ce inlatura complet tensiunile acumulate la nivel psiho-fizic.

Ritualul se incheie cu aplicarea unei emulsii hidratante pentru corp cu extract de alge rosii din Pacific si apa din lagunele din Polinezia si un masaj scurt.

Pasi: exfoliere, masaj acvatic, imachetare de-stresanta, aplicare ulei relaxant pretios.

Marine Wave este un ritual senzorial din universul de apa care incepe cu gomajul universului, in urma caruia pielea devine extrem de catifelata si continua cu un masaj relaxant in cada de hidromasaj.

Masajul cu uleiuri esentiale de mandarina, portocale si lamaie este completat de miscarile ritmice ale baghetelor ce amintesc de atingerea stropilor de ploaie.

Corpul experimenteaza senzatia unei ploi delicate si relaxante de vara care induce o stare perfecta de relaxare.

Ritualul se incheie cu aplicarea unei emulsii hidratante ce va reface nivelul optim de hidratare al pielii.

Pasi: exfoliere, cada hidromasaj, masaj energizant si aplicare emulsie hidratanta.

Pretul ritualului pentru corp Marine Wave, respectiv Relaxing Waters este de 290 lei .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top