Now Reading
Ritualul TERRAK‰ cu Aer si Lumina in exclusivitate in Romania la Alpin Vitarium Spa

Ritualul TERRAK‰ cu Aer si Lumina in exclusivitate in Romania la Alpin Vitarium Spa

Revista Psychologies

Ritualurile Terraké au aparut in 2006, in Franta, ca un brand de nisa a lui Thalgo, prin care si-au dorit sa se adreseze in exclusivitate simturilor si sa creeze un ritual de spa in excelenta.

In Romania, Terraké se afla in exclusivitate la Alpin Vitarium, noul spa de 5 stele recent lansat de Alpin Resort Hotel.

In lumea Terraké exista 4 universuri, 4 lumi senzoriale care intruchipeaza microclimatele perfecte inspirate de nasterea Pamantului: Ritualul de Aer si Lumina, Ritualul de Pamant, Ritualul de Apa si Ritualul Vegetal. Fiecare ritual apartine numai uneia dintre lumi, pentru a ne asigura cele mai pure senzatii.

Un ritual Terraké este o experienta unica, iar atunci cand intri in camera de masaj, nu vei fi tu cel/cea care alege ritualul, universul te va alege pe tine.

In momentul in care sosesti vei fi intampinat/a cu un chestionar, unde vei gasi mai multe intrebari cu raspunsuri multiple, referitoare la muzica pe care doresti sa o asculti, mirosurile pe care doresti sa le simti, masajul si culorile pe care doresti sa le experimentezi etc.

Apoi ritualul incepe…

„Am ales sa exemplific un ritual Terraké care descrie Universul de Aer si Lumina. Acesta este Ritualul Snow Breeze sau Aer de zapada.

Il recomand pentru ca este un ritual senzorial deosebit prin masajul cu pene pe care il ofera, usor ca un fulg leganat de vant si pentru ca ofera o detoxifiere profunda a corpului”, a explicat Simona Blaj, kinetoterapeut Alpin Vitarium Spa.

Ritualul de intampinare este deosebit de important. El vorbeste despre trezirea celor 5 simturi: mirosul – cu un parfum relaxant si floral al uleiului de corp; vazul – cu un gel fresh, un gomaj fin in scame si o crema aerata; gustul – cu un ceai de lavanda aeriana; auzul – cu o muzica special creata de flaut, harpa si pian si tactul – masajul cu pensule de pene.

Intregul ritualul corporal are 4 etape care se succed astfel:

1.Gomajul sau exfolierea – realizat cu o crema ce contine lufa si extracte de plante de munte, ulei de bumbac si ceai alb transpuse intr-o coregrafie unica pentru trezirea simturilor, exfoliaza bland

2.Impachetarea corporala – care se face cu o pudra calda de detoxifiere care contine zeolit si cu un gel racoros detoxifiant

3.Masajul cu pensule cu pene – ca variatiune de masaj dupa masajul cu uleiul universului de aer si lumina

4.Ultima senzatie – aplicare un gel fresh detoxifiant de final.

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top