Now Reading
SanoVita Wellness – noua gamă de suplimente alimentare sub formă de jeleuri și acadele nutritive

SanoVita Wellness – noua gamă de suplimente alimentare sub formă de jeleuri și acadele nutritive

Revista Psychologies
sanovita-wellness-noua-gamă-de-suplimente-alimentare-sub-formă-de-jeleuri-și-acadele-nutritive

SanoVita, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori locali de alimente de origine vegetală, prezent de 25 de ani pe piața din România, a lansat SanoVita Wellness, propria gamă de suplimente alimentare sub formă de jeleuri și acadele nutritive, vegane, fără zahăr și cu arome naturale. SanoVita Wellness include șapte suplimente nutritive sub formă de jeleuri – Probiotic adulți și copii, Imunitate Forte adulți și copii, Multivitamine Echilibru Zilnic adulți și copii și Păr-Piele-Unghii, și alte trei sub formă de acadele – Greață și Vărsături, Imunitate și Concentrare și Durere în Gât.

Jeleurile și acadelele nutritive SanoVita Wellness se diferențiază printr-un set unic de avantaje pentru oricine este adeptul unei alimentații sănătoase: jeleurile sunt produse vegane, cu arome naturale, fără zahăr, ușor de administrat și de mestecat, în timp ce acadelele, de asemenea fără zahăr și cu arome naturale, sunt vegetariene, nu conțin gluten sau conservanți și includ doar coloranți naturali precum și bețișoare reciclabile. Studiile arată că 1 din 8 români suferă de diabet, iar consumul mediu de zahăr/persoană/an este de circa 25 de kg, de două ori mai mare decât media europeană. Acesta a fost înlocuit în acadele cu o alternativă naturală și benefică, xylitolul, ce are un rol activ în menținerea sănătății dinților. Totodată, jeleurile și acadelele reprezintă o soluție optimă pentru administrarea de suplimente alimentare în condițiile în care studiile au relevat că aproximativ 40% dintre români experimentează dificultate în înghițirea de medicamente.

„SanoVita debutează pe piața de suplimente alimentare printr-o formulă inovatoare de jeleuri și acadele nutritive care întrunesc un cumul unic de atribute cheie: lipsa zahărului, ingrediente exclusiv vegetale și doar arome naturale. Jeleurile sau acadelele nutritive reprezintă alegerea firească pentru utilizatorii de suplimente alimentare, copii sau adulți, fiind ușor de luat oriunde, fără apă, și ușor de mestecat, comparativ cu unele suplimente clasice dificil de administrat. Am creat o gamă de suplimente prietenoase care să asigure aportul de vitamine și minerale necesar pentru o viață sănătoasă și echilibrată”, a declarat Mircea Stoica, CEO SanoVita.

Conform cercetărilor, în România s-a observat o creștere a vânzării de jeleuri nutritive în 2020, însă anumite bariere de consum, cum ar fi conținutul crescut de zahăr și efectul negativ asupra dinților, au menținut jos ponderea acestora în categoria de suplimente alimentare și vitamine. Jeleurile și acadelele nutritive SanoVita Wellness au toate beneficiile jeleurilor, fiind ușor de administrat și mestecat,  venind însă cu avantaje diferențiatoare precum lipsa zahărului sau a produselor de origine animală. Produsele sunt deja disponibile online și în mai multe lanțuri de farmacii.

Jeleuri nutritive SanoVita Wellness Descriere și beneficii
Probiotic adulți

 

Jeleuri cu gust de ananas și conținut de bacterii lactice benefice și prebiotice cu rol în menținerea sănătății sistemului digestiv și echilibrarea florei intestinale dar și la asimilarea alimentelor.
Probiotic copii
Imunitate Forte adulți Jeleuri cu gust de soc și zmeură și conținut de Vitamina C, zinc, soc și echinacea, cu rol în susținearea sistemului imunitar, reducerea oboselii, menținerea funcției cognitive și efect antioxidant.
Imunitate Forte copii
Multivitamine Echilibru Zilnic adulți Jeleuri cu gust de portocale, zmeură și afine și conținut de Vitamine C, D3, B, A și E ce întăresc sistemul imunitar, mențin sănătatea sistemului osos și ajută la eliberarea de energie.
Multivitamine Echilibru Zilnic copii
Păr-Piele-Unghii Jeleuri cu gust de soc și zmeură și conținut ridicat de biotină, acid folic și complex de vitamine B cu rol în prevenirea căderii și albirii părului, hidratarea pielii, îmbunătățirea sănătății unghiilor și susținerea sistemului nervos.
Greață și Vărsături Acadele cu extract de ghimbir și mentă cu rol în susținerea digestiei și funcționarea normală a tractului intestinal, favorizarea unui somn sănătos și susținerea sistemului imunitar. Xilitolul înlocuiește zahărul și contribuie la menținerea mineralizării dinților.
Durere în Gât Acadele cu extract de cimbru, fruct de acerola și salvie, vitaminele C și D, zinc și rutin cu rol calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale și efect benefic pentru căile respiratorii. Xilitolul înlocuiește zahărul și contribuie la menținerea mineralizării dinților.
Imunitate și Concentrare Acadele cu complex de vitamine A, B, C și zinc, cu rol în funcționarea normală a sistemului imunitar, reducerea senzației de oboseală și susținerea sistemului nervos și a funcției cognitive dar și menținerea nivelului de eficiență intelectuală. Xilitolul înlocuiește zahărul și contribuie la menținerea mineralizării dinților.

Despre SanoVita

SanoVita oferă o sortimentație variată de produse vegetariene, de la cereale pentru mic dejun (fiind fondatorii pieței de cereale musli), rondele expandate din grâu sau orez, fructe uscate și nuci, băuturi vegetale, tofu, soia, paste vegetale tartinabile sau diverse alte alimente de bază. Produsele se găsesc în majoritatea hipermarketurilor și magazinelor naturiste din toată țara, precum și în magazine mai mici. De asemenea, oferta completă SanoVita este disponibilă în magazinul online.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top