Now Reading
Seara Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei la Palatul Elisabeta

Seara Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei la Palatul Elisabeta

Revista Psychologies

Miercuri, 14 mai 2014, in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, a avut loc „Seara Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei”.

„Seara Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei” a dorit sa recunosca cele mai active initiative de implicare sociala ale partenerilor Fundatiei din ultimul an.

De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a investit eficient si sustenabil peste 11 milioane de euro in programe sociale, cu impact in vietile a zeci de mii de copii, tineri si varstnici din comunitatile defavorizate de pe intreg teritoriul Romaniei.

In cadrul Serilor Palatului Elisabeta, Familia Regala reuneste reprezentanti ai mediului privat, ai societatii civile si ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti in vederea stimularii parteneriatelor si a initiativelor in sprijinul dezvoltarii si modernizarii Romaniei.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) este o organizatie neguvernamentala de elita infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I.

Misiunea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei este de a actiona precum un catalizator pentru dezvoltarea potentialului uman, in spiritul demnitatii, solidaritatii si promovarii talentului si valorilor culturale romanesti.

De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundatia a dezvoltat numeroase proiecte durabile in domeniul educatiei, dezvoltarii comunitatii, societatii civile si culturii, initiative ce si-au adus contributia la reinnoirea spirituala si sociala a Romaniei.

 

Contact: [email protected]

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top