Now Reading
Secretele unui cozonac perfect

Secretele unui cozonac perfect

Revista Psychologies

Sunt buni cozonacii gata preparați, dar mai gustoși sunt cei făcuți cu mâna ta, acasă. Multe dintre noi ne întrebam care este cea mai bună făină pentru cozonaci? Maeștrii cofetari recomandă pentru prepararea unui cozonac reușit făina 000.

Făină 000 este o făină extra rafinată, prelucrată mult, ideală pentru aluaturi fine, aerate, gen cozonac. Are un conținut mare de gluten, se obțin aluaturi fine, elastice, nelipicioase, care înglobează aer mult și rezultă preparate extrem de pufoase. Făina de calitate, timpul de dospire, timpul de coacere şi modalitatea de frământare sunt secretele unui cozonac perfect făcut din ingrediente obişnuite. În plus, susțin gospodinele pricepute, buna dispoziția, iubirea și încrederea că nu vei da greș completează rețeta cozonacului perfect.

faina-de-grau-baneasaPentru a avea siguranța ingredientelor de bună calitate de fiecare dată când preparați cozonacul delicios, iubit de toți cei dragi, Băneasa s-a asigurat că îți oferă o făină cu care vei obține întotdeauna cozonacul perfect – Făina de grâu albă superioară 000 Băneasa.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top