Now Reading
Servetelele umede antibacteriene Touch

Servetelele umede antibacteriene Touch

Revista Psychologies

Servetele umede antibacteriene Touch sunt usor de luat peste tot: in geanta, masina sau in ghiozdanul celui mic – astfel incat sa fie mereu la indemana. Servetelele umede antibacteriene vor asigura curatarea eficienta nu doar a pielii, dar si a obiectelor si suprafetelor cu care intra in contact.

Noile produse au o formula speciala ce elimina 99,99% din bacterii si virusuri. In plus, sunt disponibile in 2 variante atragatoare (Classic si Violet), precum si una destinata in special celor mici (Kidz).

Servetele umede antibacteriene Touch sunt disponibile in pachet de 10 buc (Classic, Violet si Kidz) si in varianta de 70 buc (Classic).

Touch

Pret de raft:
-Pachet 10 buc(Classic, Violet, Kidz) – pret 2.5 lei
-Pachet 70 buc (Classic) – pret 9.70 lei

Pe langa servetelele umede antibacteriene, gama Touch mai contine: gel antibacterian, spray antibacterian, sapun lichid antibacterian si rezerva sapun lichid, solutie pentru spalat fructe si legume.

Touch este prima marca ce a adus pe piata romaneasca gelul si spray-ul antibacterian, produse atestate de Institutul Cantacuzino ca avand actiune antibacteriana, antiseptica, dezinfectanta si fungicida.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top