Now Reading
Simona Halep si Horia Tecau, impreuna pe coperta Viva! si pe terenul de tenis

Simona Halep si Horia Tecau, impreuna pe coperta Viva! si pe terenul de tenis

Revista Psychologies

Dupa ce au aparut impreuna pe coperta Viva! de septembrie, Simona Halep si Horia Tecau au decis sa faca pereche si pe terenul de tenis. In primul tur al probei  de dublu mixt din cadrul US Open, campionii nostri vor intalni cuplul spaniol Arantxa Parra Santonja-David Marrero.

Cei doi sportivi s-au incurajat reciproc pe Facebook. Daca Simona a postat o fotografie alaturi de Horia cu mesajul ” Primul meu dublu mixt. Sper ca el sa aiba umeri puternici”, jucatorul de tenis a postat o fotografie cu mesajul ” Stabilim strategia. Sunt incantat sa joc la dublu mixt cu Simona Halep”.

In noul numar al revistei Viva!, aparut azi la standurile de presa, veti descoperi o sedinta foto exclusiva cu cei doi sportivi  si un interviu  special in care ne-au devaluit detalii atat despre viata de campioni, cat si despre viata in afara terenului de tenis.

Antrenorul Simonei, celebrul Darren Cahill, se declara impresionat de pictorialul celor doi: „Coperta unei reviste din Romania. Simona Halep si Horia Tecau. Abia astept sa-i vad jucand la dublu mixt. Superba poza!”, a transmis australianul.

Le tinem pumnii celor doi campioni si le dorim sa aiba si pe teren aceeasi comunicare impecabila ca la sedinta foto Viva!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top