Now Reading
SP ColorLock Alchemy – noi formule de ingrijire de la System Professional

SP ColorLock Alchemy – noi formule de ingrijire de la System Professional

Revista Psychologies

De ce sa alegi intre protectia culorii si volum, cand te poti bucura de amandoua? Acest lucru este posibil gratie formulei personalizate de tratament SP.

SP ColorLock AlchemyNoul serviciu este o alchimie intre SP Color Save Emulsion si una dintre cele patru infuzii concentrate marca SP (Smoothen Infusion, Hydrate Infusion, Repair Infusion si Volumize Infusion).

Iata cum functioneaza acest mix binefacator pentru par. Emulsia SP Color Save inglobeaza principiile Tehnologiei 3D (Combinatia de Polyquaternium 7, Panthenol, Ceara de albine) pentru a sigila pigmentii de culoare in interiorul firului de par.
Filtrul UV ofera protectie suplimentara culorii impotriva razelor UV. Extractul din frunze de maslin protejeaza culoarea parului impotriva “decolorarii”.

Efectul Color Save Emulsion este dublat de cel al infuziilor care ofera extra suplete (Smoothen Infusion), hidratare intensa (Hydrate Infusion), efect de reparare (Repair Infusion) si un plus de volum (Volumize Infusion).

Dupa vopsire, stilistul va realiza pe baza acestor ingrediente o formula de ingrijire adaptata nevoilor parului, dar si dorintelor tale. Vei avea o culoare impecabila, dar si un par mai matasos, mai hidratat, mai sanatos sau cu mai mult volum.

Esti invitata in saloanele SP sa incerci noul serviciu SP ColorLock Alchemy.
  SP ColorLock Alchemy

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top