Now Reading
Suedia Creativa revine la Roaba de cultura

Suedia Creativa revine la Roaba de cultura

Revista Psychologies

Ambasada Suediei la Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution, te invita in perioada 5 – 7 iunie la cea de-a doua editie a evenimentului Suedia Creativa. Timp de trei zile vor fi aduse in atentia publicului romanesc cultura, traditiile si muzica suedeze, la Roaba de Cultura, din parcul Herastrau.

 

In zilele de 5, 6, 7 iunie, sarbatorim Suedia, unul dintre liderii mondiali in inovatie, iar cuvintele de ordine vor fi inovatie, stil de viata sanatos, dezvoltare durabila, cultura, design, cooking, muzica, filme.

Programul este divers si special: cursa de alergare si evaluarea starii de sanatate a plamanilor, ateliere creative, concerte, demonstratii de gatit, jocuri pentru copii, relaxare, proiectii de film, menite sa reflecte creativitatea si grija fata de mediu, valori promovate de societatea suedeza. Intr-un cuvant: timp de calitate petrecut cu prietenii si familia in  natura.

„Suedia Creativa este un concept creat de catre Ambasada Suediei, iar impreuna cu companiile suedeze din Romania dorim sa prezentam exemple suedeze de inovatie, cultura si dezvoltare durabila publicului romanesc.

Speram ca evenimentele prezentate in aceste trei zile sa inspire si sa fie de interes, iar Suedia Creativa sa aiba continuitate. Va asteptam cu drag la Roaba de Cultura in Parcul Herastrau!“, a declarat Excelenta Sa, Anneli Lindahl Kenny, Ambasadorul Suediei.
„Ne bucuram tare mult ca, pentru al doilea an consecutiv, sa gazduim, pe pajistea Roabei de cultura un eveniment atat de special – Suedia Creativa.

Cultura suedeza, traditiile si obiceiurile lor se vor regaasi in activitati dintre cele mai diverse: muzica, sport, zona de relaxare, workshop-uri de reciclare creativa, film, sesiuni de cooking.

Asa incat, asteptam in numar cat mai mare publicul bucurestean sa se bucure de un festival al culturii suedeze in natura“, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

 

Suedia Creativa inseamna trei zile cu:

Muzica de calitate cu: Smiley, unul dintre artistii cei mai in voga ai momentului si DJ-ul suedez Christian Ionel, vor intretine atmosfera in cele trei zile. Muzica live, voia buna si distractia sunt garantate.

In premiera Crosul Suedia Creativa –  alaturi de Medicover si Skanska, va invitam la miscare pe un traseu de vara de 6 km in parcul Herastrau. Un eveniment dedicat sportului in aer liber pentru intreaga familie si sustinerii unui stil de viata activ si sanatos.

Spirometrii gratuite – recomandate tuturor celor care vor sa ȋsi verifice starea de sanatate a plamanilor. Suedezii sunt recunoscuti pentru interesul pentru o viata sanatoasa.

Demonstratii de gatit si rasfat culinar – O viata de calitate inseamna si o alimentatie echilibrata si sanatoasa, iar suedezii sunt recunoscuti pentru atentia acordata nutritiei si alimentatiei zilnice, dar si pentru creativitatea cu care gatesc. Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa guste bauturi si mancare sanatoasa cu influente scandinave.

Ateliere de pictura a calutului Dalahäst – calul Dalahäst revine la Suedia Creativa prin ateliere creative de pictura si creativitate, iar copiii vor avea ocazia sa-si puna amprenta asupra lor.

Gradina de vara IKEA cu zone primitoare de relaxare in aer liber, pe sezlonguri si sub umbrele si un spatiu de joaca unde copiii vor fi intampinati de personaje de poveste suedeze.

Ateliere de reciclare creativa – Suedia este cea mai nepoluata tara din Europa, iar atelierele de reciclare creativa demonstreaza importanta pe care suedezii o acorda reciclarii si reutilizarii resurselor.

Sport si miscare – sesiuni de sport si o atmosfera plina de energie pe pajistea Roabei de cultura, un exemplu al modului in care suedezii aleg sa-si petreaca timpul liber.

Jocurile Copilariei – copiilor le sunt dedicate o serie de activitati, prin care se pot distra: jocuri, face painting, ateliere creative si multe alte surprize.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top