Now Reading
Sugestie de Valentine’s Day: Cadoul ideal pentru el, în funcție de personalitate

Sugestie de Valentine’s Day: Cadoul ideal pentru el, în funcție de personalitate

Valentine’s Day sau Ziua îndrăgostiților este o sărbătoare care celebrează iubirea. Conform obiceiului, partenerii își fac daruri și încercă să-și demonstreze sentimentele în diferite moduri. Această tradiție există încă din vechime, iar din punct de vedere istoric sărbătoarea are legătură cu creștinismul și cu vechi datini romane. Dar dacă această zi are la origine adevărate lupte și sacrificii realizate în numele iubirii, astăzi riscă să devină de un sentimentalism clișeizat. Nu toți îndrăgostiții preferă ursuleții din pluș, inimioarele, sau trandafirii roșii. Uite câteva idei de cadou pentru el, în funcție de personalitate.

El este: tipul profesionist, clasic

Dacă pentru partenerul tău cariera este importantă și consideri că se încadrează în stilul „clasic”, mizează pe un cadou de bun gust. Acești bărbați sunt aproape mereu la patru ace și de obicei folosesc parfum sau after shave masculin, pregnant. Preferă lucrurile de calitate și trebuie să depui un mic efort pentru a reuși să-i impresionezi. O idee bună ar putea fi un ceas de calitate, care poate fi purtat atât la cămașă, în timpul serviciului, cât și la o ținută mai casual, în timpul liber. Există percepția că ceasurile bune trebuie neapărat să coste o avere. În realitate nu trebuie să cheltui chiar atât de mult pentru un ceas care va rezista ani buni. După stabilirea bugetului, decide restul detaliilor precum tipul de afișaj, cureaua, mecanismul și funcțiile suplimentare dorite. Optează pentru un producător bun, iar pentru a te asigura că nu dai greș cel mai simplu este să cauți păreri pe internet. De asemena, este de preferat să alegi un model care rezistă la apă, pentru a evita accidentele neplăcute ce pot duce la defectarea ceasului.

Tipul aventurier

Bărbatului aventurier îi place să exploreze, adoră provocările și lucrurile noi. Este de multe ori curios, spontan, plin de energie, nu îi place foarte mult stabilitatea și e înconjurat de un aer de mister. Dacă vrei să aprecieze cu adevărat cadoul tău, surprinde-l cu o excursie de un weekend într-un loc mai puțin cunoscut, pe care nu l-a vizitat. În Europa există nenumărate orașe deosebit de frumoase, pline de cultură și povești interesante, care sunt însă mai puțin cunoscute de turiști. Printre acestea putem enumera Matera, din Italia, care este un oraș plin de cultură și locuințe construite în peșteri. Veți avea posibilitatea de a lua cina într-una dintre acestea și de a vizita zona de coastă, care este de o frumusețe rară. O altă opțiune poate fi Odense, din Danemarca. Acest oraș este locul natal al renumitului scriitor de povești pentru copii, Hans Christian Andersen. Străzile pitorești, care încântă privirea, pot fi străbătute cu bicicleta sau pe jos. Alte opțiuni: Coimbra – Portugalia, Maastricht – Olanda, Mons – Belgia, Pilsen – Cehia.

Extra bonus – este un cadou de care vă veți bucura împreună.

Tipul sportiv

Dacă partenerul tău e pasionat de sport, nu va fi foarte dificil să alegi un cadou pe gustul lui. Deoarece adoră mișcarea și sporturile în general, încearcă să mergi în această direcție. În acest fel el va simți susținere și încurajare din partea ta, iar tu vei ști sigur că este un cadou care îl va bucura. Pentru a face alegerea ideală, este important să știi cu exactitate ce fel de sporturi practică. Apoi, opțiunile sunt multe la număr. Este un pasionat al sporturilor în aer liber? O idee de cadou poate fi o cameră de filmat sport. Experiențele și locurile vizitate vor fi astfel surprinse de cadre profesionale, pe care le veți putea revedea mai apoi cu drag. O altă idee, pe care sigur o va aprecia, este o mini vacanță la munte. Deoarece vremea e destul de caldă pentru această perioadă a anului, optează pentru stațiunile montane situate la altitudine mai mare în cazul în care vreți să schiați. Sau alege o cabană izolată, de unde puteți face diverse drumeții, iar seara să vă bucurați de liniște și de vecinătatea naturii.

Tipul romantic

Bărbatul romantic este în general mereu gata să te surprindă cu mici atenții și cel mai probabil va plănui dinainte un program de Valentine’s Day. Prin urmare, dacă vrei ca în acest an să preiei inițiativa și să organizezi o întâlnire de neuitat, asigură-te în primul rând că îl anunți din timp de intenția ta. Pentru a-l răsplăti pentru nenumeroasele atenții cu care te răsfață de obicei, pe lista ta se pot afla lucruri mai puțin obișnuite. De exemplu, dacă nu aveți rău de înălțime și vremea vă permite, o plimbare cu balonul este o aventură romantică de neuitat. Deși costurile pot ajunge până 200 de euro de persoană, cu siguranță veți împărtăși un moment unic. O altă idee poate fi organizarea unei cine pe vapor. Dacă ne gândim la o atmosferă care cuprinde lumânări, vin bun, mâncare delicioasă, toate astea într-o ușoară legănare pe valuri, nu are ce să nu iasă perfect.

Dacă nu vrei neapărat să optezi pentru o experiență de genul celo de mai sus, alte cadouri inspirate ar putea fi obiecte de artă. Se știe că bărbații romantici iubesc în general frumosul.

Fiecare alege modul în care vrea să celebreze ziua dedicată iubirii. În ceea ce privește cadoul, nu te limita însă la clasicele opțiuni, ci îndrăznește să îți surprinzi în mod plăcut partenerul.

Sursa foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top