Now Reading
Descoperă-ți latura romantică!

Descoperă-ți latura romantică!

Revista Psychologies
descoperă-ți-latura-romantică

Se spune despre luna februarie că ar fi luna îndrăgostiților și a iubirii. Poate te-ai mai întrebat, De ce avem nevoie de o anumită zi sau o anumită lună pentru a ne arăta latura romantică? De ce să nu profităm de fiecare zi pentru a fi romantic cu cei dragi?

A trăi viața cu romantism înseamnă mai mult decât un stil de viață, ci reprezintă totodatâ și o altă perpectivă de a vedea lumea. De la a-ți face timp ca să apreciezi natura din jurul tău, sau poate a nu renunța la visele tale, sau a vedea frumusețea oriunde în lume, până la a crede în suflete pereche, a trăi romantic înseamnă emoție autentică și aducerea optimismului într-o lume tulbure. Dar ce înseamnă să fii romantic? Ce este romantismul într-o relație? De ce este romantismul este o componentă importantă în relații?

În perioada 14-27 februarie adăugă un strop de romantism vieții tale cu titluri care te învață cum să îți transformi relațiile într-o sursă neîntreruptă de iubire și armonie. In plus, dacă vei comanda oricare 2 cărți din selecția de titluri pe care am pregătit-o pentru tine, primești în dar de la noi volumul Cum să ne simțim bine împreună, de David Burns.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top