Now Reading
Vedeta în devenire din Piatra Neamț

Vedeta în devenire din Piatra Neamț

Revista Psychologies

Spune că muzica face parte din viaţa ei, este precum aerul pe care îl respiră. Notele, ritmul, aplauzele publicului, toate compun viaţa acestei adolescente care trăieşte prin muzică şi pentru scenă. Pasiunea și talentul Paulei Alexandra Ilie i-au adus o nouă bursă în cadrul Jurnalului de fapte bune.

 

Paula are 15 ani, locuiește în Piatra Neamţ, și are un obiectiv de la care refuză să se abată: vrea să cânte pe cele mai cunoscute scene ale lumii, să obţină premii şi recunoaştere naţională şi internaţională, să demonstreze că în România talentul este recunoscut şi promovat. Iar orele petrecute alături de profesoara de canto, Daniela Blanariu, şi pregătirea intensă au un scop sigur – îmbogăţirea colecţiei de trofee, medalii şi diplome.

 

A debutat târziu

A început să studieze muzica în urmă cu 5 ani și a progresat rapid – dovadă că numai din 2013 încoace a obținut peste 20 de premii la diferite concursuri de profil organizate la Bucureşti, Iaşi, Vaslui, Bacău şi Neamţ. La început, pasiunea i-a fost insuflată de o prietenă care începuse să urmeze cursuri de canto la un club din Piatra Neamţ. “Am vrut să vad şi eu cum este şi mi-a plăcut. După ceva timp, am început să particip la concursurile organizate în interiorul clubului Artis, iar după aceea am vrut tot mai mult. Din fericire, părinţii au îmbrăţişat pasiunea mea şi au început să mă înscrie la concursurile de mare anvergură”, își amintește Paula.

Citește continuarea aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top