Now Reading
VIVA! DE FEBRUARIE – din dragoste pentru vedete

VIVA! DE FEBRUARIE – din dragoste pentru vedete

Ediția de februarie a revistei VIVA! îl aduce pe copertă pe Dan Bittman, care a pozat în exclusivitate alături de familia sa. Descoperă care este motivul pentru care artistul și Liliana, femeia care îi este alături de peste 25 de ani, nu s-au căsătorit până acum, ce pasiuni au copiii lor și cum își petrec timpul împreună, totul într-un interviu de cinci pagini.

 

Tot în exclusivitate, Alina Pușcaș ne-a făcut cunoștință cu Melissa, mezina familiei, și ne-a spus cum este viața ei acum, cu doi copii.

Deși n-a părăsit definitiv Los Angeles-ul, Lili Sandu s-a întors în România după șapte ani și este o altă femeie.

Una foarte îndrăgostită de actorie, de nutriție și de Silviu Tolu, un model cu 12 ani mai mic decât ea.

Luna îndrăgostiților îl aduce din nou în centrul atenției pe Jamie Dornan, odată cu premiera filmului Fifty Shades Darker.

Cu această ocazie, descoperă lucruri pe care nu le știai despre irlandezul de 34 de ani, care a cucerit cu rolul lui Christian Grey.

Când simți că stresul a pus stăpânire pe tine, iar vacanța pare atât de departe, ce poate fi mai reconfortant decât să te imaginezi într-o zonă exotică, într-un resort luxos, unde să-ți fie răsfățate toate simțurile?

Descoperă cele mai celebre SPA-uri ale lumii și fă-ți rezervare pentru următoarea vacanță!

Sau poți încerca ceva mai atipic, cum ar fi Alcatraz, cea mai faimoasă pușcărie din lume, acum destinație turistică și preferata producătorilor de la Hollywood.

Dacă te gândești cum să petreci un Valentine’s Day de vis și nu ai idei, am ales pentru tine trei concepte diferite de restaurante în care să iei cina alături de jumătatea ta.

Și pentru că tot se apropie Ziua Îndrăgostiților, în ediția de februarie ți-am pregătit 75 de idei de cadouri numai bune de oferit.

VIVA! februarie este disponibilă, din 1 februarie, la chioșcurile de ziare din București și din țară, la prețul de 9,9 lei. Revista se vinde împreună cu un cadou special: un fard Essence.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top