Now Reading
Bookfest 2008

Bookfest 2008

Revista Psychologies


A treia editie a targului de carte Bookfest se va desfasura în perioada 4-8 iunie 2008 în pavilioanele 13-17 ale Complexului Expozitional Romexpo.

Astfel, suprafata de expunere va fi mult mai mare decat in primele doua editii ale evenimentului. In plus, pentru prima data la Bookfest va exista un pavilion dedicat in intregime spatiilor de animatie create pentru evenimente si dezbateri. Tot in premiera la Bookfest va avea loc festivitatea de decernare a premiilor Uniunii Scriitorilor din Romania. Acest eveniment va fi un prilej pentru vizitatori de a se intalni scriitori renumiti atat din tara cat si din strainatate.

Organizatorii spera ca printre acestia sa se numere si celebrul scriitor turc Orhan Pamuk, castigator al premiului Nobel pentru Literatura in 2006. Primul laureat turc al premiului Nobel este controversat in tara sa, pentru ca opera sa contravine punctului de vedere al nationalistilor . El admite existenta genocidului impotriva armenilor si kurzilor… in timpul Imperiului Otoman.

Ca in fiecare an, organizatorii au pregatit un spatiu pentru copii, in care se vor intalni cu personajele din literatura dedicata lor.

Editorii participanti la Bookfest au pregatit concursuri si tombole pentru citititorii-vizitatori. Sprijiniti de organizatori, ei vor acorda o reducere de 5 RON la cumpararea unei carti, in schimbul biletului de intrare.

Organizatorul targului de carte Bookfest este Asociatia Editorilor din Romania. Pentru ca informatiile publicate nu sunt mai cuprinzatoare, nu va ramane decat sa vizitati targul si sa aflati ce evenimente si ce surprize au pregatit participantii si organizatorii..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top