Now Reading
Voteaza povestile care te inspira in campania AVON – ”125 de femei pentru schimbare”!

Voteaza povestile care te inspira in campania AVON – ”125 de femei pentru schimbare”!

Revista Psychologies

Dupa ce timp de 3 luni ai putut nominaliza femeile deosebite pe care le cunosti, acum a venit momentul sa alegem povestile care ne-au inspirat si ne-au aratat ca frumusetea si puterea schimba doar in bine!

 Avon - Psychologies galerie

Intra pe site-ul www.avon125.ro si alege povestile favorite! Accesand Galeria povestilor, vei descoperi femei care au construit organizatii pentru a-si ajuta semenii sau pentru a schimba in bine mediul in care traiesc; vei intalni antreprenoare ambitioase, care-ti povestesc cum au reusit sa duca mai departe pasiunea si s-o transforme intr-o afacere de succes, ecologiste infocate, dar si designeri, stilisti, scriitoare, medici si exploratoare! Toate sunt povesti frumoase, care te fac sa zambesti gandului ca si tu poti schimba in bine viata ta si a celor din jur.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul campaniei, www.avon125.ro si sa apesi butonul „Imi place!” din dreptul preferatei tale! Votul se desfasoara in perioada 1 iulie – 15 august. Cele mai frumoase povesti si autoarele lor vor fi celebrate de AVON in luna septembrie, in cadrul unei mari gale de premiere!

Intregul regulament al campaniei este disponibil aici. Campania este sprijinita de TVR, o serie de personalitati ale televiziunii publice alaturandu-se initiativei: Marina Almasan, Ramona Avramescu, Malvina Cervenski, Livia Dila, Raluca Moianu, Irina Pacurariu si Iuliana Tudor. O serie de alte persoane publice sustin proiectul, printre acestea numarandu-se Daniela Nane si Alice Nastase.

De 125 de ani, Avon sarbatoreste schimbarea in bine in viata femeilor!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top