Now Reading
Ziua Porților Deschise 2021 la Fundația Calea Victoriei

Ziua Porților Deschise 2021 la Fundația Calea Victoriei

Revista Psychologies
ziua-porților-deschise-2021-la-fundația-calea-victoriei

Sâmbătă, 12 iunie, Fundația Calea Victoriei organizează Ziua Porților Deschise 2021 și anunță reînceperea cursurilor la sediul său din inima Bucureștiului! Evenimentul din acest an are loc atât fizic, la sediu, cât și online și le oferă iubitorilor de cultură din București și din alte orașe demouri gratuite pentru cele mai îndrăgite cursurile ale fundației.

Pe lângă cele 15 evenimente gratuite, cursanții sunt așteptați cu surprize și o promoție specială.

Așa că, dacă v-a fost dor să vă întâlniți cu oameni pasionați de aceleași subiecte, acum aveți ocazia de a participa în siguranță, fizic, la demo-uri pentru cursuri despre Leadership, Tarot, Branding personal, Istorie interbelică, Astronomie și Vorbire în public.

Ziua Porților Deschise e sărbătorită și în online! Comunitatea iubitorilor de cultură din toată lumea, formată pe parcursul a mai mult de un an de cursuri desfășurate în mediul virtual, poate participa online, pe zoom.us, la demo-uri despre Pictori celebri, Mitologie egipteană, Stima de sine, Scriere creativă, Artă contemporană, Cultură japoneză și Meditație.

Toate demo-urile desfășurate fizic sau online de Ziua Porților Deschise sunt gratuite, ai mai jos lista completă. Înscrierile se fac pe [email protected], menționând numele participantului și al demo-ului ales.

Fiecare participant înscris la un demo de Ziua Porților Deschise va primi la înscriere un VOUCHER de 50 DE LEI pe care îl va putea folosi la una dintre Școlile de Vară din 2021.

Mai mult! În perioada 9 – 13 iunie 2021 vă puteți bucura de 15% REDUCERE la toate cursurile din programul fundației, desfășurate fizic sau online. Lista completă a cursurilor din promoție este AICI.

PROGRAM ZIUA PORȚILOR DESCHISE:

11.00

Demo online: Tamara de Lempicka – Pictorița Art deco – cu istoricul Monica Neațu

Demo la sediu: Vacanţele Reginei Maria: de la Bran la Balcic – cu istoricul Anita Sterea

Demo la sediu: Strategii de leadership – cu trainerul Alin Comșa

Demo la sediu: Simboluri în Tarot – cu Andreea Lupu

12.00

Demo online: Mitologie Egipteană – Călătoria lui Osiris – cu Cristian Vechiu

Demo online: Construirea stimei de sine – cu Alice Cornea

Demo la sediu: How to be a lady in 2021 – cu Valentina Bălașa Ario

Demo la sediu: Primii pași în Branding personal – cu Dana Tudose Tianu

13.00

Demo online: Exerciții de scriere creativă pornind de la o imagine, un parfum sau o madlenă, precum Proust – cu Andra Samson

Demo online: Statusul artei contemporane. Despre Mircea Cantor (RO) și Damien Hirst (UK) – cu Mihaela Ion

Demo la sediu: Perioada interbelică şi mitul „epocii de aur” – cu istoricul Ionuț Mircea Marcu

14.00

Demo online: Miyazaki și lumile sale magice – cu Alice Teodorescu

Demo online: Exercițiu de meditație – cu Andreea Ionescu

Demo la sediu: Sistemul Solar și Soarele – cu Adrian Șonka

Demo la sediu: Rolul emoțiilor în vorbirea în public – cu Iulia Melinte

*Oferta este valabilă pentru orice curs care începe în perioada 9 iunie – 31 august 2021, achitat în intervalul 9-13 iunie. Reducerea se aplică la costul întreg şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri. Dacă te înscrii la un curs online, cu o zi înainte de data începerii primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

*Demo-urile și cursurile de la sediul Fundației se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre cursanţi etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare. Capacitatea sălii va fi redusă la 50%.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale şi interactive. De peste 14 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.

Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top