Now Reading
20% discount pentru studenți la Şcolile de Vară

20% discount pentru studenți la Şcolile de Vară

Revista Psychologies
20%-discount-pentru-studenți-la-şcolile-de-vară

Irina Neacşu, designer și artist botanic, membru al „American Society of Botanical Artists”, anunță deschiderea înscrierilor pentru Şcolile de Vară, ce vor avea loc în lunile iulie şi august 2021, la Braşov, precizând că studenții au 20% discount, pentru a încuraja astfel învățământul creativ alternativ.

Cele 6 Şcoli de Vară (3 în luna iulie şi 3 în luna august), se desfăşoară sub egida Cembra Art şi încurajează cunoașterea creativă bazată pe sustenabilitate, precum și exprimarea artistică contemporană inspirată de natură și patrimoniu.

Echipa Cembra Art este formată din profesioniști din diverse domenii, care se asigură de livrarea la calitate optimă a cursurilor și evenimentelor din departamentele respective, iar programul include cursuri de scurtă durată, cursuri acreditate și cursuri online.

Scoala de Vara design textil_Irina Neacsu

Iată care sunt cele 3 Şcoli de Vară din luna iulie:

  • Design Interior, 12-16 iulie – Ȋmpreună cu un designer profesionist, cu un portofoliu impresionant, veți afla noutăți despre stiluri, ergonomie, demolând clișee și tipare vechi.
  • Design Textil: Alchimia plantelor & introducere în vopsirea botanică, 19-23 iulie – Vopsirea botanică a textilelor cu plante vă poartă în universul pigmenților organici și a fibrelor naturale, într-o călătorie de descoperire a plantelor locale și a secretelor unora dintre cele mai longevive tradiții.
  • Şcoala de Vară de Design de Grădini, 26 – 30 iulie – Explorarea universului designului de grădini, și parcurgerea, pas cu pas, a etapelor unui proiect de grădină.

Grupele sunt de maxim 10 persoane, iar cursurile se desfăşoară în Braşov, în Atelier Irina Neacşu.

Mai multe detalii, precum şi programul complet, se găsesc online pe pagina Cembra Art School.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top