Now Reading
Monini vă recomandă Monini Delicato!

Monini vă recomandă Monini Delicato!

Revista Psychologies

Monini Delicato cu aroma sa fină și suavă, este alternativa recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin. Delicato ne oferă o selecție cu un profil gustativ delicat, potrivită pentru toate boltele palatine. Prezintă un buchet plăcut, delicat și catifelat, de intensitate medie, cu note clare de iarbă proaspăt cosită, ușoare note florale și de anghinare. În bucătărie este un ideal și versatil dress­ing, fiind utilizat la legume fierte și crude, sosuri, supe, fripturi și salate. Delicato este un ulei de măsline extra virgin capabil să interpreteze nuanțele preparatelor rafinate, precum și rețete simple sau preparate raw.

Parfum: fructat, ușor ierbos

Aroma: ușor migdalat

Densitate: vâscozitate medie

Culoarea: verde cu nuanțe galben-auriu

Aciditate: 0,4%  jumătate din limita legală maximă admisa la uleiul de măsline extravirgin (0,8%)

Monini DelicatoMonini Delicato cu aroma sa fină si delicată, este alternativa recomandata de specialiștii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin Classico. Este indicat pentru un regim alimentar echilibrat, moderat și ușor. În bucătărie este un dressing ideal și versatil, fiind utilizat la legume fierte , sosuri, supe, fripturi și salate.

Dieta Mediteraneană reprezintă un regim de viață sănătos cu multiple beneficii. Uleiul de măsline reprezintă un element central al acestei diete. Dieta Mediteraneană este caracterizată de consumul ridicat de fructe, legume, cereale integrale, cartofi, leguminoase, nuci și semințe.

Având la baza alimente cât mai puțin procesate și punând accentul pe ambianța placută creată de mâncatul în tihnă, împreună cu familia și prietenii, alimentația mediteraneană intruchipează o tradiție veche de secole care ne poate asigura longevitate și vitalitate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top