Now Reading
Atelierul de Slăbit a împlinit 6 ani!

Atelierul de Slăbit a împlinit 6 ani!

Revista Psychologies
atelierul-de-slăbit-a-împlinit-6-ani

Atelierul de slăbit, centrul de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă aniversează 6 ani de frumusețe și sănătate!

Centrul de înfrumusețare a sărbătorit împlinirea celor 6 ani într-un cadru exclusivist, alături de vedete, influenceri și reprezentanți din presă.

Cu trei unități amplasate în zone cheie ale capitalei – Tineretului, Dorobanți și  AFI Cotroceni – dotate cu aparatură de ultimă generație pentru proceduri de estetică medicală și remodelare corporală. Atelierul de Slăbit, este primul centru de înfrumusețare din țară susținut de o clinică medicală, Clinica AS, dar și cel mai extins din București.

Astfel, Atelierului de Slăbit aduce noutatea abordării integrative a frumuseții, din interior, către exterior, întrucât accentul este pus pe identificarea cauzelor interne care lasă urme vizibile asupra aspectului fizic.

La Atelierul de Slăbit este disponibilă o gamă complexă de proceduri corporale și estetice  sub îndrumarea specialiștilor pregătiți în îngrijire generală de sănătate și având competențe medicale, iar în acest fel rezultatul este vizibil la exterior, dar cu rădăcini într-un un corp și organism sănătos. La Atelierul de Slăbit se pot efectua tratamente pentru tonifierea, curățarea și întinerirea pielii pe toată suprafața corpului, dar și pentru slăbirea localizată sau în centimetri. O atenție specială este acordată pielii feței. Deși denumirea centrului de înfrumusețare este Atelierul de Slăbit, aici sunt disponibile multiple tratamente cu rolul de a menține tinerețea, suplețea și naturalețea chipului timp îndelungat. Mai mult, în centrele de înfrumusețare se pot efectua tratamente împotriva căderii părului, îmbogățirea podoabei capilare sau pentru a elimina părul nedorit de pe suprafața corpului. Așadar, Atelierul de Slăbit este locul ideal pentru toate persoanele care își doresc să obțină și să-și mențină un corp sănătos, o siluetă perfectă și un aspect îngrijit și întinerit al pielii.

Cei care trec pragul Atelierului de Slăbit se vor bucura de o bine meritată relaxare, de satisfacția îngrijirii siluetei sau a tenului și se vor încărca cu energie pentru tot restul zilei.

****

Atelierul de Slăbit – clinică de estetică medicală și remodelare corporală cu aparatură de ultimă generație.

Facebook: www.facebook.com/atelieruldeslabit/

Site: www.atelieruldeslabit.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top