Now Reading
Cum aleg o clinică pentru a face implant capilar

Cum aleg o clinică pentru a face implant capilar

Revista Psychologies
cum-aleg-o-clinică-pentru-a-face-implant-capilar

Multe persoane ajung să fie complexate de lipsa părului din cap, motiv pentru care aleg să apeleze la implant de păr. Procedura în sine nu este una foarte complicată pentru pacient, însă, dacă nu este realizată de profesioniști și cu aparatură performantă, poate fi ineficientă. Acestea fiind zise, este deosebit de important să alegi cu mare grijă clinica la care mergi. Îți sugerăm să ai în vedere următoarele aspecte.

Echipa medicală

Așa cum spuneam, contează foarte mult ca medicul la care vei merge să fie un adevărat profesionist și să aibă o vastă experiență în acest domeniu. Interesează-te pentru a alege un doctor care știe exact ce are de făcut de la prima consultație și până în perioada de recuperare. Ideal ar fi să vorbești cu foști pacienți, care au beneficiat de astfel de servicii.

Dacă vrei o echipă de profesioniști, caută-i pe cei de la Bucharest Hair Institute. Sunt unii dintre cei mai apreciați din Europa, cu peste 10 ani de experiență în domeniu.

Prețuri

Ca în cazul oricărui alt serviciu, trebuie să ții cont și de preț. Nu te aștepta însă ca o astfel de intervenție să fie ieftină. Prețurile încep de la 2500 de euro. Depinde de clinică, de firele de păr implantate, de serviciile incluse, de tehnică și așa mai departe.

Locație

Dacă nu intenționezi să călătorești în altă țară pentru a-ți face implant de păr, cea mai bună clinică implant păr pe care o poți alege se află în capitală – Bucharest Hair Institute. Chiar dacă locuiești în Iași, Cluj sau în alte orașe mai îndepărtate, trebuie să fii conștient de faptul că astfel de servicii nu sunt atât de populare și că adevărații profesioniști nu au clinici în toate orașele.

Dacă vrei să iei legătura cu cei de la Bucharest Hair Institute pentru un implant de păr sau pentru alte servicii precum tratamente capilare (antiaging capilar, carboxiterapie, celule stem dublu centrifugate etc.), implant de barbă sau transplant de sprâncene, intră pe implantcapilar.com. Acolo vei găsi toate datele de contact de care ai nevoie pentru a afla mai multe informații direct de la sursă. Această clinică are medici profesioniști, care lucrează cu aparatură de ultimă generație și folosește produse de cea mai bună calitate.

Poate chiar este momentul să investești în tine, să scapi de complexul alopeciei și să te bucuri de viață și de un aspect fizic așa cum îți dorești.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top