Now Reading
Ce este un lac semipermanent? Avantaje și dezavantaje

Ce este un lac semipermanent? Avantaje și dezavantaje

Revista Psychologies
palette-with-color-samples-nail-polish-isolated-white-background-different-bright-colors-advertising-colorful-nail-lacquer-manicure-swatches-top-view-nail-art-wheel-palette-copy-space

Visezi la o manichiură care durează mai mult de 4 zile? Oja semipermanentă este făcută pentru tine!

Ce este oja semipermanentă?

Oja semipermanentă apare ca o inovație în lumea ojei. Economisești timp, ține, strălucește: revoluționează viața femeilor care iubesc mâinile perfecte.

Lacul semipermanent se aplică la fel ca un lac clasic, avantajul este că se usucă instantaneu. Fiecare strat de lac necesită uscare timp de 30 de secunde sub o lampă LED sau 2 minute sub o lampă UV, aceasta se numește catalizarea lacului.

În ceea ce privește îndepărtarea, un lac convențional este diluat sub acțiunea unui solvent în timp ce lacul semipermanent se desprinde și este eliminat în așchii datorită unui solvent specific mai mult sau mai puțin bogat în acetonă.

Iată câteva informații tehnice care îți vor permite să vezi mai clar compoziția lacurilor semipermanente:

– Polimeri, molecule sintetice sau naturale care se prind unul de celălalt sub acțiunea radiației de la lămpile cu LED sau UV pentru a forma o rețea solidă. Acestea sunt adesea acrilați sintetici.

– Fluidizantele, adesea solvenți volatili pe care îi respirăm, conferă lacurilor o textură mai mult sau mai puțin lichidă și un miros mai mult sau mai puțin puternic.

Un lac „low-end” conține o cantitate mare de solvent; este lichid, mai puțin acoperitor și, prin urmare, este mai dificil de aplicat, de asemenea, este foarte mirositor.

– Agenții formatori de peliculă, în majoritate sintetici, permit aplicarea lacului în straturi omogene.

– Pigmenți sintetici sau naturali, sunt acolo pentru a adăuga culoare vieții tale.

Un lac de calitate oferă acoperire și conține o concentrație ridicată de pigment.

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

O manichiură perfectă care durează peste 2 săptămâni.

Prinderea de lungă durată a lacului semipermanent este principalul său avantaj. Dacă aplicarea se efectuează cu grijă și pe o unghie sănătoasă, oja semipermanentă rămâne intactă de la 2 la 3 săptămâni în funcție de mărci, de metoda lor de aplicare și de produsele utilizate.

Gata cu retușurile de manichiură la fiecare 4 zile, este o adevărată libertate la dispoziția ta!

Un lac semipermanent se usucă în 30 de secunde.

Care dintre voi mai are ore libere pentru a avea mâinile perfecte? Gata cu urmele, lacul care se usucă prea repede la aplicare, lipsa de strălucire … Lacul semipermanent corespunde vieții unei femei moderne!

Lacul tău va fi complet uscat în 30 de secunde folosind o lampă LED de ultimă generație și în 2 minute cu o lampă UV.

După catalizare, unele lacuri semipermanente păstrează o suprafață lipicioasă care necesită o etapă de degresare cu un demachiant.

Care sunt dezavantajele ojei semipermanente?

Un lac semipermanent deteriorează unghiile mai mult decât un lac convențional? Da și nu, depinde de formula lacului semipermanent și de aplicație.

Dacă alegi profesioniști sensibili la inovație și cu o viziune etică a frumuseții sau produse de ultimă generație, vei fi surprinsă să vezi evoluția în acest domeniu.

O manichiură blândă semipermanentă, care durează 2 până la 2,5 săptămâni, nu va fi mai agresivă pe unghii decât o manichiură clasică pe care o refaci la fiecare 4 zile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top