Now Reading
Cu Manhaé în aventura feminităţii

Cu Manhaé în aventura feminităţii

Revista Psychologies

Cel mai mare producător european de suplimente alimentare, grupul francez Havea, a lansat în România gama de sănătate și frumuseţe Manhaé, destinată menţinerii stării de bine în mod natural.

Vitavea Santé este gama de suplimente alimentare care facilitează accesul consumatorilor la produse naturale, sigure și eficace, cu indicaţii clare de folosire. De altfel, deviza Vitavea Santé, Este atât de simplu să ai grijă de tine, exprimă esenţa filosofiei acestei game de produse în relaţia cu consumatorii săi.
Din această gamă, consumatorii din România vor beneficia într-o primă fază de produsele a trei banduri consacrate pe piaţa franceză și internaţională: Manhaé, gama Expert în sănătatea și frumuseţea tuturor femeilor, Ultrabiotique, Expertul în Microbiom, și Ultradigest, Expertul în Digestie.

La împlinirea a 20 de ani de existenţă și confirmare din partea consumatoarelor din Franţa, Manhaé, brandul far al grupului Havea și al gamei Vitavea Santé, se lansează și în România.

Evenimentul de lansare din luna martie a reunit peste 150 de invitaţi din zona medicală, farmaceutică și presă, precum și voci feminine relevante din Social Media. Panelul de discuţii pe tema feminităţii, moderat de o personalitate a teatrului românesc,Daniela Nane, a oferit invitaţilor un mix generos de informaţii despre provocările la adresa sănătăţii pe care le poate aduce fiecare etapă din viaţa unei femei, dar și despre soluţiile naturale oferite de Manhaé pentru diminuarea acestora.

Panelul de discuţii a fost susţinut de:
Doamna Doctor Roxana Bohîlţea, Medic Primar Obstetrică – Ginecologie, Conferenţiar Universitar, președinta Societăţii Române de Medicină Preventivă (SRMP);
Doamna Doctor Antonela Burlacu, Medic Primar Endocrinolog;
Céline Cayol Bezzina, Director Export Havea Group;
Anne Marie Bejjani, Farmacist și Director de produs Vitavea Internaţional;

La eveniment, ne-am bucurat de prezenţa unor voci empatice și cu impact în comunităţile de femei ce trec de pragul sensibil de 40 de ani. Carmen Brumă, iniţiatoarea unui proiect numit Nu mi-e teamă de 40, ne-a vorbit despre feminitate și despre provocările ce vin o dată cu trecerea anilor.

Iată ce spune Carmen Brumă:
„Feminitatea este în primul rând o călătorie. Sursa mea de feminitate în acest moment al vieţii vine dintr-o experienţă, dintr-o înţelegere profundă a lucrurilor prin care am trecut, dintr-o încredere în sine pe care mi-am câștigat-o din greșeli, trăiri,emoţii și mă bucur că în această etapă a vieţii mele mă simt, poate, mult mai femeie. Acum mă bucur cel mai mult de acest privilegiu de a fi femeie. Femeilor din comunitatea Vitavea le urez să fie informate, fără a se teme de a face greșeli și să aibă grijă de sănătatea lor.”

Manhaé, expert în sănătatea și frumuseţea TUTUROR femeilor

Manhaé este brandul ce răspunde nevoilor de sănătate și frumuseţe ale TUTUROR femeilor, cu produse adresate fiecărei etape din viaţa lor, începând chiar cu adolescenţa. Principalul produs al gamei, Manhaé menopauză, este brandul nr. 1 pe segmentul de perimenopauză și menopauză în Franţa. Prin formula sa specială unică, Manhaé menopauză este soluţia globală la simptomele asociate perimenopauzei și menopauzei: bufeuri, transpiraţii nocturne, uscăciunea mucoaselor, tulburări de somn, stări de oboseală, dezechilibre emoţionale, probleme cu circulaţia periferică.
Datorită faptului că este soluţia fără hormoni și fără fitohormoni (hormoni din plante) adresabilitatea Manhaé menopauză include atât femeile care își doresc o soluţie naturală pentru a diminua simptomele specifice perimenopauzei și menopauzei, cât și celor pentru care tratamentul de substituţie hormonală (HRT) nu este recomandat (femei cu antecedente personale sau ereditare de cancere hormon-ependente). Mai mult, Manhaé menopauză și-a demonstrat eficacitatea administrat în combinaţie cu HRT, pentru că reduce considerabil simptomele menopauzei pentru care substituţia hormonală nu are efect.
Eficacitatea Manhaé menopauză este dovedită știinţific prin șase studii clinice și de consumator, încă din 2005. Produsul este declinat în trei formule: capsule, capsule bio și jeleuri.

  • Produsele Manhaé, Ultrabiotique și Ultradigest se găsesc în Farmacia Tei, pe emag.ro, vegis.ro și pe magazinul online propriu Vitavea.ro.
    În curând produsele vor fi disponibile în toate lanţurile importante de farmacii din România.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top