Now Reading
Diana Baicu: „Frumuseţea înseamnă să te simţi bine tu cu tine”

Diana Baicu: „Frumuseţea înseamnă să te simţi bine tu cu tine”

alexandra-tudor
diana-baicu-frumuseţea-înseamnă-să-te-simţi-bine-tu-cu-tine

Cu o eleganță desăvârșită, Diana Baicu gestionează business-ul TOP LINE, fondat în urmă cu 25 ani alături de Panos Kesoudis. Ne vorbește cu pasiune despre frumusețe, leadership și motivația de a-și urmări obiectivele și planurile de expansiune.

Psychologies: Diana, lucrezi de mai bine de 25 de ani în industria cosmetică. Ce semnifică din punctul tău de vedere frumusețea? Din ce se compune ea?

Diana Baicu: Frumusețea înseamnă armonie, este o stare de spirit care nu ține de înfățișare și vârstă. Frumusețea trebuie să fie durabilă și mereu naturală. Mă refer aici la frumusețea care merge mână în mână cu sănătatea, frumusețea pentru care nu ne punem nici o secundă în pericol sănătatea.

Crezi că frumusețea exterioară reflectă și felul în care ne simțim în interior? Cum punem în echilibru frumusețea exterioară cu cea interioară?

D. B.: Frumusețea înseamnă să te simți bine tu cu tine, să ai o relație echilibrată cu oamenii și cu lucrurile din jurul tău și atunci transmiți frumusețe prin toți porii.

Consider că e important să te simți frumos și nu să fii frumos după niște standarde impuse de alții. În zilele noastre nu mai există standarde rigide în ceea ce privește frumusețea. Ceea ce contează este să punem în echilibru frumusețea exterioară cu cea interioară, chiar dacă de foarte multe ori este un demers care durează ani. Nu vom fi mulțumiți niciodată cu ceea ce vedem în oglindă, dacă nu ne cultivăm mintea, dacă nu ne prețuim sufletul și nu ne îngrijim fața și corpul.

Citește continuarea articolului în ediția dublă decembrie 2021 – ianuarie 2022 a revistei Psychologies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top