Now Reading
5 moduri spectaculoase în care poți purta un trening de damă

5 moduri spectaculoase în care poți purta un trening de damă

Revista Psychologies
5-moduri-spectaculoase-în-care-poți-purta-un-trening-de-damă

La începutul anilor 2000, purtarea unui trening de damă în public era considerat un adevărat act stilistic. Le puteai vedea peste tot și erau accesorizate într-o mulțime de stiluri. Dar la fel de rapidă ca ascensiunea acestui deux piece, la fel a fost și căderea lui – până acum!

Compleul din tricot, hainele sport cât și purtarea unui trening de damă sunt piese care au revenit oficial în garderobele doamnelor de pretutindeni! Au trecut mai bine de 20 de ani de la apogeul acestui reper stilistic, iar revenirea pe care o face un trening de damă trebuie să fie grandioasă!

Tocmai de aceea, ne-am gândit să vorbim astăzi despre felul în care poți purta și accesoriza un trening de damă în așa manieră încât să poți contura ținute diferite și absolut la modă! Rămâi în continuare alături de noi și descoperă cele 5 reguli-cheie pentru purtarea unui trening de damă și, dacă ești atentă, vei descoperi și de unde poți cumpăra și accesoriza un trening de damă potrivit stilului tău! Ești gata? Să începem!

Cum porți un trening de damă cât să nu fie banal?

Poți opta pentru o abordare dezordonată aruncând o jachetă și purtând pantalonii de trening de damă cu un crop top și o pereche de stiletto simpli. Cheia pentru a purta un trening de damă confortabil astăzi este prin accentuarea acestuia în așa fel încât să nu pară că ești pe punctul de a te îndrepta spre sală. Hai să vedem împreună 5 moduri infailibile de a integra un trening de damă în accesorizarea ta de zi cu zi pentru ieșit în oraș sau chiar pentru serviciu!

1. Accesorizează un trening dama din tricot cu un sacou sau un palton

Departe de previzibil, încearcă să treci dincolo de barierele convenționale. Un trening de damă nu este neapărat sport. Sigur că se poate purta și cu o pereche de pantofi eleganți și o haină structurată. Importante sunt materialele pe care le alegi și croiurile acestora.

Un sacou, o haină frumoasă sau chiar un trench vor face instantaneu orice trening de damă să arate impecabil și mult mai elegant! În special dacă optezi pentru o pereche de pantaloni de trening de damă cu o dungă pe lateral. Liniile mai ascuțite ale unei jachete croite vor contura un aspect elegant și robust. Aceasta este o soluție deosebit de bună în lunile de toamnă.

2. Îndrăznește în partea de sus și temperează ținuta cu un pantalon de trening de damă în partea de jos

Cine a spus vreodată că trebuie să porți un trening de damă ca set? Poți oricând să jonglezi cu cele două piese ale treningului așa cum îți place! Ca sugestie stilistică, noi îți propunem o combinație îndrăzneață între o cămașă elegantă ori un top prins pe corp și o pereche de pataloni de trening de damă.

Pentru ca întreaga ținută să arate bine, încearcă să porți topul sau cămașa în perechea pantalonilor de trening de damă, fără să arate dezordonat, întrucât ținuta se vrea una cât se poate de elegantă. Te poți prezenta în acest fel și la o plimbare în oraș, cât și la locul de muncă dacă acesta îți permite o abordare mai puțin sobră.

3. Finalizează întregul aspect într-o notă feminină cu o pereche de tocuri

La prima vedere ai putea spune că niciodată nu vei putea accesoriza o pereche de pantofi cu toc cu un trening de damă. Se prea poate să știm ce imagine ai în minte atunci când contești această asociere stilistică. Dar, fii fără griji! Nu ne gândeam la o astfel de combinație atunci când am propus îmbinarea celor două registre.

Vorbeam, desigur, despre un trening de damă într-un croi drept și dintr-un material fin care poate fi, bineînțeles asociat cu o pereche de tocuri elegante sau semi-elegante. Tocurile, desigur, vor adăuga înălțime, dar vor face, de asemenea, o declarație răsunătoare că ceea ce porți este mai degrabă o ținută elegantă, decât una pe care ai purta-o la sală. Nu crezi?

4. Dacă nu îți place neapărat să combini stiluri, alege măcar un trening de damă impunător

Avem, bineînțeles, idei de accesorizare a unui trening de damă și dacă preferi să fii precaută și să rămâi în zona de confort. Cu toate acestea, dacă doar alegi să porți un trening de damă așa cum a venit el, adică în set, propunerea noastră ar fi să alegi măcar unul care să iasă din tipar.

Deci, dacă ești pregătită să pariezi pe aspectul complet al unui trening de damă, asigură-te că alegi fie materiale deosebite, așa cum sunt velurul sau catifeaua ori croiuri atipice. Este important să nu te pierzi în mulțime atunci când îți alegi ținuta. Trebuie să te simți confortabil și să te reprezinte, bineînțeles, dar cumva trebuie să îți exprimi și propriul stil prin hainele pe care le porți.

5. Poartă jacheta sau pantalonul treningului tău și accesorizează-ți ținuta cu bijuteriile potrivite

Așa cum spuneam și mai devreme, nu este neapărat o regulă scrisă cum că trebuie să porți setul de trening de damă complet. Poți opta să porți doar pantalonul de trening de damă ori doar jacheta. În special dacă ai o jachetă de trening de damă într-un print floral!

Printul floral va face din jacheta ta o piesă mai elegantă, pe care o poți accesoriza cu o pereche de pantofi eleganți și chiar și niște bijuterii mai deosebite. Jacheta florală poate funcționa ca un sacou mai lejer sub care să porți fie un tricou alb ori chiar un top croit pe corp.

Și, ca să fie accesorizarea perfectă, mai poți opta și pentru un accesoriu de cap care să completeze ținuta. După bunul plac, poți alege fie niște agrafe vizibile ori chiar o bentiță mai groasă pe care să o porți ca atare și nu neapărat ca să îți țină bretonul. Însă, bineînțeles, alegerea este doar a ta!

Ce părere ai despre aceste 5 stiluri diferite de a purta și accesoriza un trening de damă? Ți-ar plăcea să încerci măcar una dintre aceste combinații chic? Dacă te gândești serios să încerci, ți-ar putea plăcea seturile de trening dama de pe Ejolie.ro! Au o gamă variată de stiluri, croiuri și printuri din care să alegi treningul potrivit pentru tine și pe care să îl accesorizezi după bunul plac! Spor la cumpărături!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top