Now Reading
Doppelherz – 100 de ani de tradiție și inovație!

Doppelherz – 100 de ani de tradiție și inovație!

Revista Psychologies
doppelherz-100-de-ani-de-tradiție-și-inovație

Anul acesta, brandul german de suplimente alimentare Doppelherz a împlinit 100 de ani! Un secol de existență, 100 de ani investiți în calitate și inovație în sănătate. Grija pentru menținerea sănătății a fost și este motivația constantă a brandului Doppelherz!

Doppelherz se bucură de o tradiție îndelungată în Germania. În cei 100 de ani ai acestei mărci de prestigiu au fost dezvoltate extrem de multe produse, în fabricarea lor, scopul final fiind oferirea unei stări de bine pentru cei ce aleg Doppelherz.

Constant, gama Doppelherz este îmbogățită cu noi produse, care a devenit astfel un brand ce sprijină sănătatea unei întregi familii. Pentru aniversarea celor 100 de ani, Doppelherz a pregătit pachete promoționale pentru cele mai bine vândute produse de-a lungul timpului, cu discount-uri între 33 și 50%. Le puteți găsi pe toate aici, accesând link-ul: https://sanatatelatineacasa.ro/oferte-doppelherz-100-ani

În plus, în 2021 și noi produse și-au făcut apariția în portofoliul Doppelherz, printre care:

DoppelherzUleidecanabisDoppelherz aktiv Ulei de Canabis, care combină 1500 mg ulei de cânepă, 150 mg pulbere de cânepă cu 1,1 mg Vitamina B1 și 6 mg Acid Pantotenic (Vitamina B5) pentru susținerea metabolismului energetic și a performanței mentale. Doppelherz aktiv Ulei de Canabis potrivit este recomandat:

 • În stări de depresie și anxietate,
 • În perioadele încărcate din punct de vedere emoțional sau perioadele stresante,
 • Pentru reducerea oboselii și a extenuării,
 • Pentru redobândirea bunei dispoziții și a stării de bine,
 • Pentru îmbunătățirea capacității de memorare și concentrare.

Carcel Stop ExtraDoppelherz aktiv Cârcel STOP EXTRA, un supliment alimentar cu o combinație unică de minerale și vitamine care protejează împotriva cârceilor datorită unei doze mari de Magneziu (500 mg) și Potasiu (300 mg). În plus, conține și Calciu, Vitamina D și Vitamina B6. Comprimatele Doppelherz aktiv Cârcel STOP EXTRA ajută organismul să se aprovizioneze cu aceste minerale atunci când avem perioade cu o nevoie crescută din acești nutrienți.

Doppelherz aktiv Cârcel STOP EXTRA este recomandat pentru cei care se confruntă cu crampe musculare (cârcei), indiferent de vârstă și de implicarea în activități fizice, cauzate cel mai probabil de:

 • scăderea nivelului de electroliți ca urmare a unui efort fizic,
 • dieta necorespunzătoare (exces de carbohidrați şi proteine, cu acțiune acidifiantă),
 • consumul de cafea sau ceai negru în cantități mari,
 • creșterea cantității de urină,
 • epuizarea organismului (stări de oboseală, stres),
 • scăderea masei musculare, ca urmare a înaintării în vârstă și lipsei activității fizice,
 • sarcină.

Minerale pt. femeiDoppelherz aktiv Minerale pentru Femei + Colagen DEPOT – formulă îmbogățită cu Colagen – se recomandă pentru femeile de orice vârstă. Sistemul de acțiune DEPOT asigură eliberarea treptată a substanţelor conţinute, mai multe ore, fiind furnizate organismului de-a lungul întregii zile. Complexul de vitamine şi minerale dedicat femeilor se recomandă în orice moment, din copilărie și până la vârsta reproductivă, înainte şi după sarcină, chiar şi în timpul alăptării, dar şi la vârstă înaintată (menopauză).

Mineralele pentru femei de la Doppelherz® conţin o combinaţie specială din opt elemente şi minerale (Calciu, Vitamina D și C, Fier, Zinc, Acid Folic, Magneziu și hidrolizat de colagen), pentru menținerea sănătății oaselor, mușchilor, pielii şi sistemului imunitar în cazul femeilor.

Ca900+D3Doppelherz aktiv Calciu 900 + D3 + Biotină + Acid Folic conține o doză mare de Calciu (900 mg), necesară pentru menținerea sanătății sistemului osos. În plus, formula sa este îmbogățită de prezența Vitaminei D, care contribuie la absorbția și utilizarea normală a Calciului și la menținerea sănătății sistemului osos, de Biotină, ce contribuie la menținerea sănătății pielii și părului, precum și de Acid folic, care ajută la metabolismul normal al homocisteinei.

Se recomandă o suplimentare a alimentației cu Doppelherz® aktiv Calciu 900 + D3 + Biotină + Acid folic în cazul unei alimentații neechilibrate, cu un aport scăzut de calciu  sau al unei situații cu o cerere crescută de substanțe nutritive, cum ar fi:

 • perioada sarcinii și alăptării,
 • activitate fizică (de exemplu, sport),
 • mod de viață nesănătos (de exemplu, consum de tutun/ alcool),
 • în lunile de iarnă sau când petrecem mai puțin timp în aer liber.

De la tablete, capsule, comprimate efervescente și până la soluții orale buvabile, plicuri cu granule orosolubile sau picături de ochi – gama Doppelherz conține produse sub diferite forme de prezentare, pentru ca cei care le aleg să găsească ceea ce li se potrivește cel mai bine. Majoritatea dintre ele sunt fără lactoză sau gluten. Descoperă-le pe cele care ți se potrivesc pe www.doppelherz.ro.

Produsele Doppelherz sunt disponibile în farmacii sau pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top