Now Reading
Artistry lansează două colecții de make-up dedicate frumuseții naturale

Artistry lansează două colecții de make-up dedicate frumuseții naturale

Revista Psychologies
Artistry Make-up new collection

„Artistry”, brandul premium pentru îngrijirea pielii și machiaj, distribuit exclusiv de Amway, aduce în atenție două colecții inovatoare – Artistry Go Vibrant Eye Collection și Artistry Future Glow Serum Foundation. Aceste colecții revoluționare cuprind 4 produse menite să transforme complet rutina ta de înfrumusețare, oferind beneficii unice.

Ambele game sunt formulate cu ingrediente pure, pe bază de plante, care hrănesc pielea și genele. În plus, toate produsele sunt vegane și respectă standardele Artistry Clean, asigurându-se astfel că sunt curate, sigure și eficiente – fără ingrediente de origine animală, fiind înregistrate la The Vegan Society și evitând testarea pe animale.

Artistry Future Glow Serum Foundation, fond de ten cu o textură superbă, este punctul central al acestei game și este disponibil în 17 nuanțe bine alese pentru a se potrivi oricărui ton de ten. Acest fond de ten abordează cele două probleme principale – imperfecțiunile pielii, cum ar fi semnele premature de îmbătrânire, și problema potrivirii nuanței fondului de ten. Tehnologia Artistry Custom Match a determinat proporțiile exacte de pigmenți pentru a asigura că se potrivește perfect oricărui tip de ten.

Fondul de ten Artistry Future Glow Serum are o textură lejeră și confortabilă, hidratând pielea și distribuind eficient ingredientele Nutrilite™ în piele, datorită complexului exclusiv Phyto-L. De asemenea, oferă protecție SPF 35 PA++ și beneficiază de antioxidanți pentru a proteja pielea de agresorii externi.

Artistry Go Vibrant Eye Collection oferă genelor un aspect natural și superb. Formulele produselor includ ingrediente pe bază de plante și respectă standardele Artistry Clean. Această gamă include:

– Artistry Go Vibrant Waterproof Length Serum Mascara – un rimel care oferă gene mai lungi și naturale, rezistente pe tot parcursul zilei (10 ore). Acest rimel conține un complex Phyto-Proof derivat din plante pentru rezistență, fiind rezistent la apă, transpirație și lacrimi, fără a păta zona ochilor. Formula sa nu conține pigment negru de tip Carbon Black și are o pensulă în formă de semilună pentru o aplicare precisă.

– Artistry Go Vibrant Waterproof Pencil Eyeliner – un creion rezistent la apă, pete și transfer, oferind o culoare intensă care rezistă 10 ore. Acest creion pentru ochi are o textură fină, oferind o aplicare precisă, și conține ingrediente benefice pentru sănătatea ochilor, cum ar fi extractul de semințe de chia albă Nutrilite, vitaminele E și C, uleiuri botanice pure, și multe altele.

– Artistry Go Vibrant Waterproof Brow Pencil + Tinted Gel – un set pentru sprâncene ce oferă un aspect definit care durează până la 10 ore. Produsul are o formulă cremoasă ușor de aplicat și se folosește pentru a umple sau finisa forma sprâncenelor. Peria scurtă de la aplicatorul gelului oferă precizie, iar formula se usucă rapid. Printre ingredientele cheie se numără extractul de rodie Nutrilite, vitaminele E și C, acid hialuronic și ceara de Carnauba.

Artistry este un brand unic, sprijinit de brandul numărul 1 din lume de vitamine și suplimente alimentare pe bază de plante, oferind produse pentru îngrijirea pielii și machiaj. Produsele Artistry™ se bazează pe 145 de ani de experiență în nutriție, sănătate și frumusețe, fiind alimentate de știința de ultimă oră a pielii și de fitonutrienți pe bază de plante. Toate produsele Artistry™ sunt formulate conform Ghidurilor Artistry™ Clean, respectând standardele de produse vegane*, ingrediente pure și sigure, procese de fabricație mai bune și multe altele.

Pentru a achiziționa produsele Artistry™, poți contacta antreprenorii independenți Amway din peste 50 de țări și teritorii din întreaga lume.

*Se referă la formulările globale Artistry Skin Nutrition™.

Amway este o companie dedicată sănătății și stării de bine, sprijinindu-se pe antreprenori independenți. Sediul central se află în Ada, Michigan, și compania este activă în peste 100 de piețe din întreaga lume. Amway este recunoscută de Forbes ca fiind printre primele 50 de companii private, de familie, din Statele Unite. Cele mai bine vândute branduri Amway includ Nutrilite, Artistry și XS, toate comercializate exclusiv de antreprenori Amway. Potrivit listei Direct Selling News Global 100 din 2022, Amway este compania de vânzare directă numărul 1 din lume.

Pentru mai multe detalii: https://www.amwayglobal.com/newsroom

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top