Now Reading
Frumusețe exterioară și stare de bine interioară (P)

Frumusețe exterioară și stare de bine interioară (P)

andreea-elena-iorgu
frumusețe-exterioară-și-stare-de-bine-interioară

Suntem din ce în ce mai interesați de aspectul nostru fizic, tot mai multe persoane dedică un timp considerabil îngrijirii personale, iar aspectul fizic se reflectă implicit în starea noastră psihologică: „Arătăm bine, ne simțim bine și avem mai mult succes în ceea ce facem.” Astfel, avem de câștigat, corpul nostru are de câștigat, mintea noastră are de câștigat și realizările noastre de zi cu zi sunt mai multe și mai satisfăcătoare.

Trăim într-o lume agitată și poluată, în care zilnic învățăm să ne adaptăm și să găsim soluții, zi după zi luând-o de la capăt, însă trebuie să nu uităm că primul care se confruntă cu acești factori nocivi este chiar tenul nostru, oglinda și imaginea noastră în societate. Stresul, praful, razele solare afectează straturile pielii și ne îmbătrânesc prematur chipul. Ridurile sunt cute, pliuri sau încrețituri la nivelul pielii, fiind un fenomen natural ce face parte din procesul de înaintare în vârstă, însă este important ca acest proces să nu fie accelerat prematur și să întârziem pe cât posibil apariția acestor semne ale îmbătrânirii.

Există numeroase cosmetice pe piață și rutine de îngrijire zilnică complexe, costisitoare și care necesită mult timp, ele pot fi eficiente însă majoritatea dintre noi nu au resursele necesare să poată menține o astfel de rutină de îngrijire. Așa că, specialiștii Ayurmed® s-au gândit cum să îmbine utilul cu plăcutul și au dezvoltat două formule naturale de creme pentru uz zilnic, ușor de folosit, eficiente și accesibile.

Gold CREAM DELUXE o nouă formulă îmbogățită cu acid hialuronic, este o cremă cu efect de reîntinerire, puternic hidratantă. Formula inovatoare cu conținut de aur pur, ulei de migdale, șofran și acid hialuronic susține procesul natural de regenerare a celulelor epiteliale, reducând astfel semnele îmbătrânirii premature. Gold CREAM susține restabilirea naturală a colagenului și elastinei din piele contribuind la menținerea fermității și elasticității pielii, reducând ridurile. Efectele sunt vizibile prin redobândirea aspectului tânăr și luminos al tenului.

Pearl CREAM DELUXE – formulă îmbogățită cu ulei de Cocos, este o cremă cu principii active naturale, ce conține un amestec de pulbere de perle și extracte din plante ayurvedice, cu efect hidratant și revigorant. Conținutul bogat în oligoelemente și aminoacizi esențiali contribuie la regenerarea pielii, prin stimularea producției de colagen și elastină. Este benefică încă de la apariția primelor riduri fine, stimulând regenerarea celulară și prevenind îmbătrânirea tenului. Prin aplicarea regulată a cremei, tenul capătă fermitate și un aspect sănătos.

Cele două creme de față din gama DELUXE se pot utiliza concomitent sau separat în funcție de necesitățile tenului, pentru un ten mai tânăr cu riduri fine se recomandă Pearl CREAM, pentru tenul cu riduri mai accentuate, tenul matur, se recomandă Gold CREAM, iar pentru o rutină completă, atunci când situația o cere, se pot utiliza ambele variante, Gold CREAM pe timp de noapte, cu un intens efect hidratant, care lasă o peliculă hidratantă pe toată perioada nopții și regenează celulele epiteliale, iar Pearl CREAM pe timp de zi, care, datorită texturii mai lejere, lasă tenul luminos și revigorat, conferindu-i hidratarea de care are nevoie.

Ai grijă de tine, acordă importanță tenului tău, găsește-ţi echilibrul și alege să trăiești fericit.

AYURMED® – O VIAȚĂ FĂRĂ GRIJI!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top