Now Reading
Ivatherm și-a prezentat inovațiile dermatocosmetice

Ivatherm și-a prezentat inovațiile dermatocosmetice

Revista Psychologies
ivatherm-și-a-prezentat-inovațiile-dermatocosmetice3

Prima companie românească de dermatocosmetice din România a organizat pe 17 și 18 septembrie, împreună cu partenerii săi locali, două conferințe științifice internaționale în Hanoi, capitala Vietnamului, și în Ho Chi Min, al doilea cel mai important oraș din Vietnam.

La conferințele științifice au fost invitați peste 1200 de medici dermatologi din Vietnam și au fost prezentate ultimele noutăți în tratarea pielii lezate, a pielii mature, dar și în tratarea unor afecțiuni precum acneea și melasma.

Dr. Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea și CEO-ul companiei Ivatherm, a vorbit despre inovațiile brandului în prevenirea și tratarea pielii lezate, precum și despre studiile clinice in vitro ce demonstrează eficiența produselor Cicaderm, gamă special creată pentru pielea sensibilă, lezată. Datorită formulei cu extract de Mimosa Tenuiflora, „arborele pielii” și apă termală Herculane, produsele Cicaderm ajută la vindecarea accelerată și cicatrizarea estetică a plăgilor mici, juliturilor, arsurilor, leziunilor din varicelă, acnee și cicatricilor postlaser și microchirurgie.

Medicii dermatologi din Vietnam apreciază eficiența produselor Ivatherm și le prescriu, Cicaderm fiind cel mai vândut produs pe această piață.

În ciuda contextului dificil al perioadei pandemice, la doar un an de la lansarea Ivatherm în Vietnam, în iunie 2021, aceasta a devenit una dintre cele mai mari piețe, estimându-se vânzări de până la 200 000 de produse până la finalul anului 2022. În același timp, Ivatherm își continuă extinderea în Vietnam, semnând cu ocazia acestei vizite contracte noi cu alte lanțuri importante de clinici și spitale de dermatologie.

„A fost o bucurie să întâlnesc medicii dermatologi din Vietnam și proprietarii de spa-uri medicale. Au fost trei zile intense de evenimente organizate împreună cu partenerii noștri. Am fost plăcut surprinsă de atenția pe care femeile vietnameze o acordă îngrijirii pielii, dar și de impactul pe care produsele noatre îl au în această parte a lumii”, spune Dr. Rucsandra Hurezeanu.

Produsele Ivatherm sunt dermocosmetice cu Apă Termală Herculane, prescrise și recomandate de medicii dermatologi în tratarea afecțiunilor pielii precum: acneea, rozaceea, dermatita atopică, dermatita seboreică, dar și în îngrijirea zilnică a pielii sensibile.

Ivatherm s-a lansat pe piața din România în 2005 și zece ani mai târziu a început extinderea internațională. Astăzi brandul este prezent în 18 țări, printre care: Vietnam, China, India, Arabia Saudită, Qatar, Iordania, Bahrain, Filipine, Republica Moldova și Anglia.

Cu un milion de produse fabricate anual, 50 de angajați și 65 de formule cosmetice, Ivatherm concurează cu branduri globale cu tradiție, estimând în 2022 o creștere de 30% a vânzărilor.

În următorii ani, Ivatherm își propune consolidarea prezenței internaționale și creșterea portofoliului de produse inovatoare și eficiente.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top