Now Reading
Un set unic LEGO® IDEAS SEINFELD

Un set unic LEGO® IDEAS SEINFELD

Revista Psychologies
un-set-unic-lego-ideas-seinfeld
 • Noul set LEGO ® Ideas Seinfeld aduce tribut serialului emblematic creat de Jerry Seinfeld și Larry David
 • Setul este dezvăluit cu ocazia aniversării primului episod al serialului – 5 iulie 1989.
 • Setul LEGO Ideas a fost creionat de Brent Waller, fan LEGO din Brisbane, Australia, și include apartamentul lui Jerry, o scenă de stand-up și cinci personaje emblematice.

Fanii serialului clasic de comedie al anilor ’90, Seinfeld, pot recrea acum scene memorabile cu ajutorul noului set LEGO® Ideas Seinfeld. Acesta include apartamentul lui Jerry Seinfeld, o scenă de stand-up și un stâlp Festivus, inspirând fanii să retrăiască momente clasice ale serialului.

Setul a fost creat de Brent Waller, fan LEGO din Brisbane, Australia, prin intermediul platformei LEGO Ideas®, o inițiativă care transformă ideile fanilor LEGO în realitate.

Așadar, fie că vor dori să recreeze episoadele Story of Festivus, Wallet Scene sau Fix Up, elementele detaliate ale setului îi vor transpune pe fani în New York-ul anilor ’90, și le va permite să pună la cale, cărămidă cu cărămidă, propriul serial despre nimic.

Brent, fan și designer LEGO, co-fondator al unei companii de jocuri video, a iubit jocul LEGO încă de mic și l-a redescoperit ca adult, îmbinând abilitățile sale ca artist 3D pentru a creiona propriile creații LEGO, inclusiv setul Seinfeld. „Mi-a plăcut foarte mult Seinfeld în anii ’90 și am revăzut recent toate episoadele. Mi s-a părut ciudat că nu există un set LEGO Seinfeld așa că am vrut să rezolv acest lucru și să creez cea mai bună interpretare a apartamentului lui Jerry și a găștii. Cea mai mare provocare a fost să includ cât mai multe detalii din serial în bucătărie, toate dulapurile, obiectele din și de pe dulapuri. Sunt foarte mândru de cum a ieșit.”, a declarat Brent.

Unele dintre cele mai recognoscibile elemente sunt: bucătăria cu bar, frigiderul, cuptorul cu microunde, cuptorul, sufrageria cu canapea, mesele, un birou; o scenă de stand-up pentru comediantul Jerry și un stâlp Festivus. Setul etalează numeroase simboluri ale celor mai amuzante momente din cele 180 de episoade ale serialului.

De asemenea, setul include 5 minifigurine inspirate de personajele principale și de poștașul din serial: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes și Newman, toți cu ținute specifice anilor ’90.

„Platforma LEGO Ideas reprezintă o bună oportunitate pentru fani de a-și prezenta ideile și pasiunea pentru o anumită temă. Brent a venit nu doar cu o dorință personală de a crea acest set, dar mulți alți fani au fost de acord și au contribuit cu cele 10.000 de voturi din comunitate necesare pentru a face acest set să devină realitate.”, a declarat Federico Begher, VP Global Marketing în cadrul Grupului LEGO.

„Seinfeld este un serial clasic de comedie și un simbol cultural imens pentru anii ’90, care a trecut testul timpului. Combinația dintre personajele bizare și nostalgia serialului este perfectă pentru LEGO, fiind clar că acest concept trebuie să se transforme în ceva real. Mă bucur să observ cum a fost adus la viață în formă LEGO, păstrând detaliile mobilierului și ale accesoriilor minifigurinelor.”, a continuat Federico Begher.

Setul LEGO® Ideas Seinfeld este disponibil pentru membrii LEGO VIP începând cu 21 iulie, iar în magazinele LEGO și pe Lego.com/Seinfeld începând cu 1 August 2021, la prețul recomandat de 419,99 RON.

Informații despre produs: LEGO® Ideas Seinfeld (21328) 

 • Vârstă – 18+
 • Dimensiuni:
  • Lățime – 32cm
  • Adâncime – 18cm
  • Înălțime – 13cm
 • Număr de piese: 1326
 • Setul include apartamentul lui Jerry cu elemente instant recognoscibile
 • Setul include 5 minifigurine: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes și Newman
 • Preț recomandat: 419,99 RON

Despre platforma LEGO Ideas

LEGO® Ideas le oferă fanilor oportunitatea să înscrie propriile creații din cărămizi, având șansa de a aduce conceptul la viață cu ajutorul designerilor LEGO, obținând totodată și o parte din profituri.

Despre Grupul LEGO

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine, prin joacă și învățare creativă. LEGO System in Play, ce are la bază cărămizile LEGO®, le permite copiilor și fanilor de orice vârstă, să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina.

Grupul LEGO® a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Numele este derivat din două cuvinte daneze, LEg GOdt, cu semnificația „Joacă bine”. Astăzi, Grupul LEGO continuă să fie o companie de familie, cu sediul central în Billund. Produsele LEGO sunt comercializate în peste 130 de țări din întreaga lume. Mai multe informații pe www.lego.com/ro-ro

Despre Warner Bros. Consumer Products

Warner Bros. Consumer Products, o divizie a Warner Media Company, aduce portofoliul Studio-ului de brand-uri și francize de entertainment în viețile fanilor din întreaga lume. WBCP colaborează cu cei mai buni licențiați la nivel global pentru a crea jucării, articole vestimentare, decorațiuni și articole premiate, inspirate de DC, Wizarding World, Looney Tunes, Hanna-Barbera, HBO, Cartoon Network sau Adult Swim. Activitățile tematice de entertainment ale diviziei se bucură de success la nivel global. Printre acestea se numără The Wizarding World of Harry Potter și Warner Bros. World Abu Dhabi. Cu licențe globale inovatoare, programe de merchandising, iniţiative de retail, parteneriate promoționale și experiențe tematice, WBCP este una dintre organizațiile de top de licențiere, retail și merchandising din lume.

SEINFELD și personajele și elementele asociate© & ™ Castle Rock Entertainment.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top