Now Reading
World Class își continuă expansiunea strategică

World Class își continuă expansiunea strategică

Revista Psychologies
world-class-timisoara

World Class România își extinde prezența în Timișoara cu deschiderea celei de-a patra locații la începutul anului 2024, ajungând astfel la un total de 46 de cluburi în întreaga țară. Ca lider în industria de sănătate, fitness și wellness din România, compania își menține angajamentul strategic de a oferi românilor din marile centre urbane mai multe oportunități de a adopta un stil de viață activ și sănătos, prin intermediul serviciilor premium de health & fitness.

Inaugurăm un centru de health & fitness în Timișoara care redefinește standardele premium în domeniu. Alegerea proiectului ISHO ca locație nu este întâmplătoare, ci reflectă angajamentul nostru de a aduce o experiență de wellness excepțională într-una dintre cele mai dinamice și mai moderne zone ale orasului.

World Class continuă să facă pași importanți prin care transmite mesaje puternice despre beneficiile activității fizice pentru sănătate, recunoscute oficial de Organizația Mondială a Sănătății și de cele mai importante organisme europene și românești, continuând să deschidă cluburi și piscine și crescând astfel accesibilitatea acestor servicii pentru mai mulți români.

Activitatea fizică este o componentă esențială, de primă linie, în prevenirea și tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea!

World Class ISHO este pentru noi o oportunitate de a oferi timișorenilor servicii premium de sănătate și fitness și de a ne consolida legăturile cu comunitatea locală” – a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.world-class-timisoara

Noul club se alătură astfel cluburilor deja existente în capitala Banatului: World Class Iulius Town, World Class Vox și World Class Dumbrăvița. Situat în ISHO, desemnat proiectul rezidențial cu cel mai bun mix de servicii din România, clubul se întinde pe o suprafață generoasă de 1.997 de metri pătrați.

Împreună, cele 4 cluburi World Class din județul Timiș oferă peste 10.000 de metri pătrați de spații premium pentru antrenament și înot, tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ.

Pentru a programa clasele și pentru a-și gestiona activitatea în club, toți membrii au acces la aplicația World Class, unde se bucură și de oferte speciale și cashback în portofelul electronic World Class.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.worldclass.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top