Now Reading
Simpleologie.Stiinta modului simplu de a obtine ceea ce iti doresti

Simpleologie.Stiinta modului simplu de a obtine ceea ce iti doresti

Revista Psychologies
Autor: Mark Joyner
Editura: Amsta Publishing, 2008

Succesul este un lucru simplu si reproductibil… daca stii cele cinci legi ale Simpleologiei. Simpleologie: Stiinta modului simplu de a obtine ceea ce iti doresti demonstreaza ca succesul si fericirea sunt mult mai usor de obtinut decat am putea crede. De fapt, oamenii isi pot garanta propriul succes doar respectand cateva reguli simple.

Simpleologie, Mark Joyner, Amsta Publishing

Succesul este un lucru simplu si reproductibil… daca stii cele cinci legi ale Simpleologiei.

Simpleologie: Stiinta modului simplu de a obtine ceea ce iti doresti demonstreaza ca succesul si fericirea sunt mult mai usor de obtinut decat am putea crede. De fapt, oamenii isi pot garanta propriul succes doar respectand cateva reguli simple.

Legile Simpleologiei au existat printre noi dintotdeauna. Dar pana acum nimeni nu le-a asternut pe hartie intr-o maniera atat de simpla si de directa cum a facut-o Mark Joyner. Aceste legi sunt aplicabile oricarui obiectiv pe care ti-l stabilesti in viata. Simpleologie explica aceste cinci legi in detaliu si arata cititorilor cum sa le aplice.

Pentru aceasta, pe langa sfaturile practice pe care le vei primi pe parcursul cartii, vei putea sa iti creezi propriul cont Simpleologie care iti permite accesul gratuit la cursul multimedia Simpleologie 101 si la softul WebCockpit.

Simpleologie: un manual pentru reusita in viata!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top