Now Reading
Cartea pe hartie, o nebunie

Cartea pe hartie, o nebunie

Revista Psychologies

Cati dintre noi mai savuram o carte fizica, fie ea si ultima aparitie? Cum putem eluda dependenta de tehnologie care face experienta cititului mai atractiva si poate mai simpla oriunde ne-am afla? Sa dam cartii fizice ce e al cartii fizice! Olfactiv, tactil si, de ce nu, imaginativ si experiential.

 

Dupa coordonatele de mai sus, campania “Librar pentru o zi” initiata de Libraria Bizantina face ca lucrurile sa se simplifice si de fapt, nu ne permite  sa uitam ca NOI putem mentine suprematia cartii tiparite.

Mai mult, aduce in fata noastra, a publicului, oameni de valoare care impartasesc valorile lecturii fizice. Fie ca vorbim de Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu sau Horia-Roman Patapievici, fie ca vorbim de personalitati care iubesc cartea, fara ca aceasta sa faca obiectul profesiei  lor, ca Andi Moisescu, Grigore Lese, Catalin Stefanescu sau Eugenia Voda. Cu totii devin partasi la mica “nebunie” de a promova cartea fizica.

Fiecare miercuri e detinuta de librarul invitat care pune amprenta personala si care face ca doua ore petrecute in librarie sa echivaleze cu un “furt” legitim de informatie.

Poti sa ii si atingi, sa le vorbesti sau chiar sa ii interoghezi! Ca sa fii la zi cu librarul invitat, intra 24/7  pe www.librariabizantina.ro  sau mai bine, poti sa dai o fuga acolo miercurea de la 19:00 pentru o infuzie de cultura in stare pura.

Asadar, sa dam librarului ce-i al librarului!

 

Foto: Open book

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top