Now Reading
De ce merită să investești în device-uri de skincare?

De ce merită să investești în device-uri de skincare?

Revista Psychologies
de-ce-merită-să-investești-în-device-uri-de-skincare

Ce au în comun matematica și îngrijirea pielii? Se pare că multe, mai ales dacă vrem să fim consumatori conștienți, care sunt preocupați mai degrabă de calitate decât de cantitate. Știm că nu este o sarcină ușoară, mai ales astăzi, când reducerile ne strigă din toate părțile. Prin urmare, înainte de a adăuga un alt produs în coșul de cumpărături, este important să știm dacă prețul atractiv se reflectă și în calitate. Am făcut acest exercițiu, la FOREO, pentru tine și am calculat cât de mult ai putea economisi, investind în dispozitive de îngrijire a pielii puțin mai scumpe.

Cumpără inteligent

O singură cheltuială de câteva sute de lei poate părea prea mare la prima vedere. Pe termen lung, totuși, este o investiție, cu atât mai mult, nu împovărați mediul înconjurător cu deșeuri inutile produse de dispozitive sau baterii de calitate scăzută care sunt dăunătoare naturii. Când faceți cumpărături, încercați să evitați deciziile pripite și alegeți produsele în mod conștient.

Investind în frumusețe

Ce se întâmplă dacă comparăm efectele unui dispozitiv pentru piele, cum ar fi UFO 2, cu o vizită la un salon de înfrumusețare? Beneficiile vor fi și mai mari! Un singur tratament la salon, care include un masaj facial și o mască de față, costă aproximativ 300 lei. Dar puteți obține un efect similar acasă, tot ce aveți nevoie este un dispozitiv sonic UFO 2, pentru care plătiți mai puțin de 1.500 lei, care este echivalentul a 5 vizite la cosmeticiana ta. Cu toate acestea, UFO 2 durează mult mai mult și oferă pielii beneficii suplimentare – datorită combinației corecte de temperatură și intensitate a pulsației, ajută la absorbția mai bună a ingredientelor active din mască, cremă sau ser, deschide porii și relaxează mușchii feței. Datorită funcției de crioterapie încorporată, reduce umflarea și tonifiază pielea, în timp ce lumina LED acționează împotrivă ridurilor, acneei, rosetei și luminează tenul.

Numerele nu mint

Dacă ai vrea să fii răsfățată de o cosmeticiană de doua ori pe lună, în mai puțin de jumătate de an ai epuiza bugetul pe care l-ai fi cheltuit pe un UFO 2. Iar, cu o întreținere adecvată, îl puteți folosi încă 10 ani! Ca să nu mai vorbim de cheltuielile asociate, cum ar fi deplasările și alte servicii de la salon, precum tratamentele cu lumină LED sau crioterapia. Daca doriți să utilizați o masca FOREO că parte a tratamentului la domiciliu, cea mai scumpă va costa mai puțin de 100 lei. Și asta înseamnă 4 tratamente într-un salon de înfrumusețare! Ca să nu mai vorbim că nu trebuie să vă deplasați nicăieri, ceea ce vă economisește și timp.

Deci, nu există scuze când vine vorba de cumpărarea produselor cosmetice. Alegând dispozitivul inteligent UFO 2 de la marca suedeză de tehnologie în materie de frumusețe, FOREO, poți fi sigură că:

  • Economisești pe termen lung și investești într-un produs de calitate care oferă rezultate vizibile instantaneu.
  • Achiziționezi un produs de cea mai înaltă calitate, atât în ceea ce privește prelucrarea, cât și materialele utilizate – produsul nu se va deteriora după mai multe utilizări și vă va servi mulți ani.

Psssst – pentru realizarea calculului am folosit cele mai scumpe măști disponibile și prețul întreg al dispozitivului UFO 2. Cu toate acestea, pe parcursul anului, poți cumpăra ambele produse la o reducere semnificativă, astfel încât economiile tale vor fi și mai mari. Descoperă cele mai bune oferte pe www.notino.ro și www.douglas.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top