Now Reading
Cine a câștigat mașina pusă la bătaie de Radio Impuls

Cine a câștigat mașina pusă la bătaie de Radio Impuls

Revista Psychologies
Cine a câștigat mașina pusă la bătaie de Radio Impuls

Vineri, 8 Decembrie, în transmisie directă la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” de la Radio Impuls și Kanal D2, s-a desfășurat momentul mult așteptat al extragerii Marelui Premiu al concursului “Incubatorul de Cadouri”. Cu o doză impresionantă de emoție, prezentatorii matinalului, Greeg și Cosmin Cernat de la Kanal D2 și Radio Impuls, au dezvăluit numele norocosului câștigător al automobilului mult dorit.

Marian C. din Constanța a avut șansa extraordinară de a fi desemnat câștigătorul marelui premiu, după ce a demonstrat că este un ascultător și telespectator dedicat al emisiunii. Pentru a intra în posesia premiului fabulos, Marian a răspuns cu promptitudine apelului prezentatorilor, afirmând cu entuziasm „Ascult Radio Impuls!” și oferind un răspuns corect la provocarea lansată de Cosmin Cernat.

 „În fiecare zi, la birou, ascult Radio Impuls! Sunt ascultător fidel și urmăresc cu drag emisiunea și la Kanal D2. În momentul în care am fost sunat astăzi, eram acasă, și chiar nu mi-a venit să cred. Nici acum, după ce am câștigat mașina, nu îmi vine să cred! Mașina o să o dăruiesc soției mele!”, a declarat bucuros câștigătorul.

Ascultătorii Radio Impuls și cei care au urmărit emisiunea pe Kanal D2 s-au înscris timp de peste o lună în concursul “Incubatorul de cadouri”, organizat de Radio Impuls,  iar toţi cei care au accesat aplicaţia Radio Impuls Mobile au fost înscrişi automat în cursa pentru câştigarea marelui premiu: un autoturism!  În fiecare zi, de luni până vineri, în matinalul “Dimineaţa pe doi cu Greeg și Cernat”, cei doi prezentatori ai emisiunii au extras aleatoriu o persoană dintre cele înscrise în concurs şi au sunat-o în direct. Cei care au răspuns corect provocărilor din emisiune au intrat în posesia premiilor zilnice. Zeci de espressoare de cafea au fost câștigate pe tot parcursul concursului “Incubatorul de cadouri”. Iar astăzi, premiul cel mare a plecat spre Marian C. , din Constanța.

Emisiunea “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, prezentată de Cosmin Cernat și Greeg (Grigore Șerban)  poate fi urmărită, simultan, pe Radio Impuls și Kanal D2, de luni până vineri, de la 07:00. Timp de trei ore, ascultătorii și telespectatorii au parte de dialoguri spumoase, energie, muzică bună și de cele mai proaspete știri ale zilei, aduse de Nadina Zisu.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top