Now Reading
Noutăți la pupitrul Ştirilor Kanal D

Noutăți la pupitrul Ştirilor Kanal D

Revista Psychologies
Noutăți la pupitrul Ştirilor Kanal D

 Începând de saptămâna viitoare, Cristina Dorobanţu se va afla la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00, de luni până vineri, aceasta urmând să le aducă telespectatorilor cele mai relevante informaţii ale zilei din timpul saptamanii, de la orele pranzului. Noutăți la pupitrul Ştirilor Kanal D

În weekend, Ştirile Kanal D, atât cele de la ora 12:00, cât și cele de la ora 18:00, vor fi prezentate de Silvia Ioniţă. Până în prezent, la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00 de sâmbătă şi duminică se afla Cristina Dorobanţu.

Grupajele informative ale Kanal D vor ajunge în continuare la telespectatori prin intermediul Ştirilor de la ora 09:00, prezentate în fiecare zi, de luni pana vineri, de Simona Pătruleasa, al Ştirilor de la ora 19:00, prezentate de Christian Sabbagh, de luni până vineri, şi al grupajelor informative Kanal D de weekend, oferite telespectatorilor de Silvia Ionita, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00.

Ştirile Kanal D rămân un reper al informaţiilor relevante de pe agenda zilei, cu o echipă de profesionişti, atât în faţa cât şi în spatele camerelor de filmat, animaţi de misiunea de informa corect un public  eterogen, tot mai exigent. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top