Now Reading
Start filmări pentru “The Floor”

Start filmări pentru “The Floor”

Revista Psychologies

Astăzi a debutat filmarea pentru „The Floor”, un format inovator semnat de John de Mol, maestrul din spatele „Big Brother” și „The Voice”. Emisiunea de excepție, ce promite să cucerească publicul Kanal D, aduce în prim-plan o combinație fascinantă de divertisment și teste de cunoștințe din diverse domenii. Pe un platou spectaculos, 49 de concurenți vor intra într-o confruntare captivantă pentru premiul de 50.000 de lei, parcurgând un joc complex desfășurat pe parcursul a patru ediții. Această provocare implică cunoștințe solide și spontaneitate, sub presiunea implacabilă a timpului.

Dan Negru a pășit deja în platoul emisiunii, aflat la sediul Kanal D. În culise, ultimele repetiții sunt în plină desfășurare, atât echipa din spatele camerelor, cât și concurenții fiind pregătiți pentru debutul filmărilor.

Cu o nerăbdare evidentă de a-i cunoaște pe cei 49 de concurenți, Dan Negru este hotărât să provoace imaginația și inteligența telespectatorilor români prin captivantele jocuri ale minții. „The Floor” promite să fie o experiență televizată de neuitat, care va captiva atenția și imaginația publicului.

„Cel mai modern quiz din Europa vine în România, la Kanal D! Detaliile tehnice ale acestui concurs sunt extraordinare, pe lânga o podea impresionanta, care face parte din acest format, lansăm şi o premieră în TV, voi avea primul asistent TV robot, o cameră de filmat robotică.  In emisiune vor fi concurenţi veniti din toată ţara, oameni cu meserii diferite, caractere diferite, o Românie în miniatură. Abia aştept să îi cunosc! ”, a spus Dan Negru chiar din culisele emisiunii. 

         Castingul pentru „The Floor” este în desfăşurare, toți cei dornici să participe în emisiune şi să câştige marele premiu sunt invitaţi să se înscrie pe pagina casting.kanald.ro  .  Spontaneitatea, uşurinţa de a face asocieri şi plăcerea  competiţiei  sunt calităţile de care au nevoie cei care vor sa intre în cursa pentru cei 50.000 de lei, la Kanal D!

          

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top