Now Reading
Premii pentru Kanal D și Kanal D2, aseară la Gala Performanței și Excelenței

Premii pentru Kanal D și Kanal D2, aseară la Gala Performanței și Excelenței

Revista Psychologies

Aseară, la Gala Performanței și Excelenței 2023, Kanal D și Kanal D2 au primit o serie de distincții importante. Evenimentul care celebrează personalități din diverse domenii de activitate, precum sport, televiziune, muzică, design, medicină etc, a adunat pe covorul roșu o serie de nume sonore ale vieții publice din România.

Postul TV generalist Kanal D2 a primit distincția pentru “Lansarea anului în media” – o apariție fresh în peisajul televiziunilor din România, ce a marcat industria media. Cu o abordare inedită, care pune accentul pe sinergia dintre televiziune, radio și digital, precum și cu o grilă de programe diversă, Kanal D2 s-a dovedit a fi foarte atractiv pentru publicul larg încă din prima zi de lansare (n.r.- 2 aprilie, anul curent).

Premiul de excelență pentru abordare editorială a revenit NEWSTIME, jurnalului informativ de la Kanal D2, prezentat de Radu Andrei Tudor. NEWSTIME este emisiunea informativă de la Kanal D2 care a venit cu o perspectiva proaspătă, dinamică, în ceea privește conținutul știrilor. Abordează agenda zilnică, informațiile de interes major pentru telespectatori, dar și informații nișate. Un public eterogen se regăsește în subiectele abordate în cadrul NEWSTIME, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D2. Grupajul informativ Kanal D2 a punctat și o altă premieră, transmițând în direct, pe TikTok, atât pe contul the.news.man, cât și pe TV, la Kanal D2, informații în timp real.

  Andreea Mantea, cunoscută pentru carisma, empatia și energia ei molipsitoare, a fost premiată cu dictinctia „Cea mai îndrăgită și autentică prezentatoare de reality show din România”. Emisiunea pe care o prezintă, „Casa Iubirii”, la Kanal D, a devenit un adevărat fenomen, iar Andreea Mantea cucerește publicul cu fiecare apariție în emisiunea care celebrează iubirea, de luni până vineri de la 10:00 si 16:30, si in fiecare sambata si duminica, de la 16:00 si 19:00 .

„ROventura”, emisiunea de reportaje de călătorie, difuzată la Kanal D, a fost onorată cu Premiul de excelență pentru promovarea și descoperirea celor mai interesante destinații turistice din România. ROventurienii George Mihai și Andreea Străvoiu ne poartă în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, în cele mai inedite și spectaculoase locuri din țară, dezvăluind tradiții și oameni cu adevărat speciali.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top