Now Reading
Adina Buzatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adina Buzatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Revista Psychologies

Adina Buzatu, un nume care strălucește în lumea modei masculine din România, va fi subiectul unui interviu provocator duminica aceasta, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cu o carieră impresionantă, Adina Buzatu va dezvălui aspecte mai puțin cunoscute publicului cu privire la viața sa.

Numele Adinei Buzatu este sinonim cu eleganța masculină. Intrând în lumea modei la vârsta de doar 21 de ani, Adina Buzatu devenit unul dintre cei mai renumiți stiliști din România. Cu toate acestea, puțini știu că aceasta a câștigat primii bani la doar 14 ani spălând parbrize. După majorat, Adina Buzatu și-a construit propria afacere în domeniul fierului vechi.  Numele Adina Buzatu a fost in atenția presei și autorităților în dosare de evaziune fiscală, iar intrebarile legate de aceste aspecte vor fi puse la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adina Buzatu este cu sigurantă unul dintre numele puternice de pe scena publică românească , o figură iconică în lumea modei masculine, iar dezvăluirile în premieră făcute în fața lui Denise Rifai îi vor ține pe telespectatori în fața micilor ecrane.

“Câți bani ați câștigat spălând parbrize?”, “Câte milioane ați făcut din fier vechi?”, “Ce miros au banii?”, “Ați făcut evaziune fiscală?”, “Ați vândut vreodată haine contrafăcute?”, “Cât timp ați fost complexată că erați grasă?”, “Cât de bine vinde Adina Buzatu goală pușcă?”, “Ce notă dați cuplului prezidențial?, sunt doar cateva dintre intrebarile adresate Adinei Buzatu duminica aceasta la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzata la 22:30, la Kanal D.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top