Now Reading
“Jocul cuvintelor”, prima opțiune a publicului!

“Jocul cuvintelor”, prima opțiune a publicului!

Revista Psychologies

Kanal D a fost aseară lider de audiență, la orașe, cu antrenantul quiz show prezentat de Dan Negru

 

“Jocul cuvintelor”, emisiunea cu și despre vocabularul limbii române, prezentată de Dan Negru, la Kanal D, poziționează stația în topul preferințelor telespectatorilor, în fiecare zi.

 

Joi seară, quiz show-ul a plasat Kanal D pe primul loc în rândul telespectatorilor de la orașe, cu 2,7% Rating și 12,5 % cota de piață, în intervalul difuzării emisiunii (23:00-24:30). Și la nivel Național, Kanal D a fost în top, cu 2,7% Rating și 13,7 % cota de piață, pozitionand stația pe locul al doilea. În minutul de aur, înregistrat la 23:17, aproape 600.000 de telespectatori (597.000) urmăreau antrenantul quiz.

 

Și în timpul zilei, “Jocul cuvintelor” se bucură se succes, emisiunea plasând Kanal D pe primul loc, constant. Ieri, în intervalul 14:45-16:30, ediția redifuzata a show-ului a fost prima alegere a telespectatorilor, la nivelul publicului de la orașe, cu 2,5% Rating și 15,1% Share, și tot prima opțiune a telespectatorilor la nivelului publicului din întreaga țară, cu 2,9% Share și 17,0% cota de piață.

 

Nu pierdeți, “Jocul cuvintelor”, cu Dan Negru, de miercuri până vineri, de la ora 23:00, la Kanal D!  Cel mai simplu de înțeles show cu și despre cuvinte, pentru întreaga familie, îți antrenează mintea și te relaxează în același timp.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top