Now Reading
ALAVIS, suplimente veterinare de top disponibile acum în România

ALAVIS, suplimente veterinare de top disponibile acum în România

Revista Psychologies

Lansat în Cehia în 2003, brandul de suplimente veterinare ALAVISTM este prezent acum și pe piața românească cu o gamă de produse care acoperă cele mai diverse nevoi ale patrupedelor: câini, pisici și cabaline.

ALAVISTM se diferențiază prin cercetarea științifică ce stă la baza conceperii produselor, dar și prin materii prime de cea mai bună calitate și producție farmaceutică profesională.

Inovație permanentă

Substanțele farmacologice naturale complet noi, precum preparatul brevetat Celadrin® sau substanța brevetată pentru normalizarea creșterii și diviziunii celulare din Sanicell, sunt exemple de inovații din suplimentele veterinare ALAVISTM. Activitatea de cercetare de la ALAVISTM se concentrează pe substanțe active de generație nouă, precum formele micronizate de substanțe active, dar și pe cea mai modernă tehnologie de producție, nanotehnologia. Rezultatul va consta în preparate și medicamente de uz veterinar de generație nouă, la cele mai înalte standarde de calitate.

Gama de suplimente veterinare ALAVISTM acoperă nevoi dintr-o arie întinsă de afecțiuni, de la cele locomotorii, la cele pentru imunitate și regenerare hepatică, stres, vitalitate, dinți și gingii sau îngrijirea pielii și a blănii.

Îngrijirea aparatului locomotor

Gama pentru îngrijirea aparatului locomotor cuprinde produse pentru susținerea și regenerarea articulațiilor, întărirea ligamentelor și a tendoanelor, reducerea durerilor în mușchi, articulații și oase, ameliorarea condițiilor inflamatorii cronice și acute sau care ajută în recuperarea după operații și leziuni. De asemenea, în scop profilactic, produsele ALAVISTM previn afecțiunile sistemului musculo-scheletal și contribuie la regenerarea cartilajelor și a țesuturilor articulare.

Ca și ingrediente active, în gama de produse pentru articulații regăsim glucozamina, care sprijină dezvoltarea și regenerarea cartilajelor, sau MSM (Metilsulfonilmetan) cu rol foarte important în reducerea inflamațiilor. Nu în ultimul rând, printre ingredientele din suplimentele veterinare ALAVISTM se află substanța patentată Celadrin® care întărește și hidratează sistematic membranele celulare și conferă celulelor tinerețe, suplețe și elasticitate.

Tot în această gamă se remarcă și produsele pe bază de cânepă, fără substanțe psihoactive (THC = 0%). Cânepa conține sute de substanțe benefice, cum ar fi terpenoidele, flavonoidele și canabinoizii (de ex., Canabidiol). Canabinoizii acționează la nivelul organismului prin legătura pe care o formează cu anumiți receptori. Astfel, organismul este stimulat să își folosească mai mult canabinoizii proprii, sporind astfel beneficiile aduse sănătății animalului.

Îngrijirea articulațiilor la cabaline

Produsele ALAVISTM destinate special cabalinelor susțin regenerarea articulațiilor atât la caii de competiție, cât și de muncă, pentru toate categoriile de vârstă. De asemenea, datorită conținutului de MSM, produsele ALAVISTM ajută în condițiile inflamatorii cronice, contribuie la întărirea ligamentelor și tendoanelor și reprezintă un excelent suport în recuperarea post operatorie și după leziuni și în diminuarea durerilor de mușchi, articulații și oase.

De altfel, ALAVISTM s-a implicat în recuperarea fizică a cailor de competiție și în susținerea lor activă în vederea clasării pe podiumurile competițiilor ecvestre din Cehia, prin calitatea de sponsor oficial al unor prestigioase competiții de echitație din această țară.

Imunitate și regenerare hepatică, vindecare

Produsele ALAVISTM din această gamă contribuie la fortificarea sistemului imunitar și reprezintă un excelent suport în regenerarea ficatului în timpul leziunilor hepatice, datorită efectului imunomodulator. De asemenea, substanța brevetată Sanicell intervine în normalizarea creșterii și diviziunii celulare.

Suplimentele veterinare ALAVISTM grăbesc recupereare după accidente și susțin buna desfășurare a activității complexe de metabolizare ce are loc la nivelul ficatului.

Gama ALAVISTM conține, de asemenea, produse ce grăbesc vindecarea rănilor acute, cronice sau postoperatorii, diminuând, în același timp, durerile și mâncărimile.

Stres, nervozitate, vitalitate

Stresul și nervozitatea cu debut rapid de acțiune sunt afecțiuni frecvente la animalele de companie, mai ales în timpul evenimentelor neprevăzute (furtuni, artificii etc.) Suplimentele veterinare ALAVISTM sunt destinate să restabilească starea de calm a patrupedului în orice moment ce poate provoca nervozitate, inclusiv în timpul vizitelor la medicul veterinar.

Gama de vitamine susține condiția fizică și vitalitatea, fiind recomandată pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a exemplarelor tinere.

Dinți, gingii, piele și blană

În gama îngrijirii dinților și gingiilor, ALAVISTM oferă produse pentru îndepărtarea și prevenirea depunerilor de tartru și împotriva respirației urât mirositoare, având, în același timp, efect antiinflamator.

Pe lângă faptul că hidratează pielea și blana, șampoanele ALAVISTM aduc beneficii și prin reducerea apariției microorganismelor nadorite, diminuează iritațiile și mâncărimile, și ajută la vindecarea rănilor și la calmarea pielii inflamate.

Denis Ștefan – Ambasador de brand ALAVISTM

Ne bucurăm să anunțăm că actorul român Denis Ștefan este ambasadorul brandului de suplimente veterinare ALAVISTM. Pe lângă activitatea sa cinematografică, Denis este și un împătimit iubitor de animale, fiind îndrăgostit îndeosebi de cai.

Denis Ștefan este fondatorul și antrenorul coordonator din PROGRAMUL CAII ROMÂNIEI, lansat în 2012 ca un concept de dresaj natural comportamental, menit să învețe iubitorii de cai să-și antreneze propriii cai utilizând psihologia acestui animal.

Prin munca depusă în programul Caii României, Denis Ștefan a reușit participarea în regim competițional, cu caii din acest program, la numeroase evenimente și spectacole demonstrative atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Cipru, Austria, Ungaria.

De asemenea, programul inițiat de Denis Ștefan este angajat și în proiecte de salvare și recuperare comportamentală a cailor trimiși spre abator sau abandonați din diverse motive.

ALAVISTM, totul pentru satisfacția clienților

Toate eforturile echipei din spatele brandului ALAVISTM au un singur scop: mulțumirea clienților. Drept dovadă, încă de la lansare, în 2003, clienții continuă să revină de fiecare dată la produsele ALAVISTM, astfel că acesta a devenit unul dintre cele mai apreciate și respectate branduri de preparate veterinare din Cehia și Slovacia.

ALAVISTM înseamnă cercetare pentru descoperirea de substanțe active brevetate de ultimă generație și materii prime de cea mai bună calitate, care au făcut din aceste produse o referință în domeniul suplimentelor veterinare.

De la ALAVISTM la ALAVISTM MAXIMA sau de la uz veterinar, la uz uman

Reputația excelentă a brandului ALAVIS™ s-a răspândit rapid și a dat naștere unui fel de curent al folosirii suplimentelor veterinare pentru uz uman. Dar pentru că ALAVISTM a dorit ca produsele sale să rămână pentru folosință veterinară, s-a lansat și pe piața suplimentelor alimentare umane cu brandul ALAVISTM MAXIMA, destinat nutriției active și sportive.

Lansată în Cehia în 2017, gama ALAVIS™ MAXIMA se adresează persoanelor cu un stil de viață foarte dinamic, oferind un portofoliu de suplimente alimentare premium pentru cei care vor să se mențină activi până la vârste înaintate.

Numele ALAVIS™ MAXIMA exprimă calitatea de top a ingredientelor și gradul mare de concentrație a substanțelor active: ”Totul la MAXIM, pentru ca tu să fii campionul vieții tale!” Suplimentele din această gamă sunt destinate atât sportivilor din orice disciplină, cât și persoanelor cu un stil de viață foarte activ, dar care nu practică un sport de performanță.

Gama conține vitamine lipozomale, suplimente premium pentru protecția articulațiilor, a sistemului muscular, ligamentelor și tendoanelor, produse pentru creșterea masei musculare, pentru susținerea aparatului reproducător și a unei activități hormonale normale sau pentru arderea accelerată a grăsimilor.

Expertiza ALAVISTM în producția de suplimente alimentare umane este susținută și de peste 25 de ani de experiență în producția suplimentelor alimentare și produselor cosmetice de top sub brandul soră BARNY’S, unele dintre acestea, precum Celadrin® sau CoenzimaQ10 Dual, devenind lider de piață în categoriile lor și în România.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top