Now Reading
Andreea Mantea și Radu Andrei Tudor vor prezenta “FestiSAT”

Andreea Mantea și Radu Andrei Tudor vor prezenta “FestiSAT”

Revista Psychologies

#Sâmbătă, 7 octombrie, Loredana, Andreea Bălan și Voltaj vor face atmosferă incendiară  pe scena FestiSAT

„FestiSAT”, festivalul caritabil care marchează 30 de ani de activitate impresionantă a Asociației SOS Satele Copiilor, se apropie cu pași repezi. Kanal D a susținut de-a lungul timpul activitatea asociației și va fi și de această dată lângă oamenii cu suflet mare, care se implică pentru a schimba în bine viața unor copii.

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului „Casa iubirii”, de la Kanal D, și Radu Andrei Tudor, prezentatorul „NEWSTIME”, de la Kanal D2, vor fi amfitrionii evenimentului, care se anunță un adevărat regal, reunind pe scenă artiști mari ai României: Loredana Groza, Voltaj, Andreea Bălan și DJ Alex Super Beats.

„Este o onoare pentru mine să fiu parte din acest eveniment caritabil de anvergură, care marchează trei decenii de implicare a asociației în viața copiilor vulnerabili din România. Sunt nerăbdătoare să petrecem împreună o zi minunată, plină de muzică și bucurie, în beneficiul celor care au nevoie de sprijinul nostru. Îi invităm pe toți cei care simt ca noi să ni se alăture, orice donație contează enorm pentru copiii care au nevoie de noi”, a spus Andreea Mantea.

„FestiSAT este un prilej de a arăta că putem face schimbări pozitive în societatea noastră și că fiecare gest contează. Sunt bucuros să fiu alături de Andreea și de toți cei implicați în acest eveniment care aduce împreună muzica și dorința de a face bine copiilor care au nevoie de noi. Urmăresc activitatea acestei asociații de mulți ani, iar Kanal D a sprijinit eforturile acestor oameni și o va face în continuare. Vă invităm să ne bucurăm împreună de reușite, de faptul că sute de copii au avut și au parte de o viață frumoasă, normală, datorită efortului colectiv. Împreună putem schimba în bine destine”, a declarat Radu Andrei Tudor.

FestiSAT vine cu multă muzică, precum și cu o serie de activități în aer liber pentru copii și părinți; cei prezenți se vor putea de zone de relaxare, mâncare savuroasă de la food trucks și un vibe inconfundabil de festival. Fiecare bilet achizionat pentru festival, de pe pagina sos-satelecopiilor.ro/festisat , reprezintă o donație. Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment caritabil vor fi direcționate către beneficiarii  proiectelor sociale ale SOS Satele Copiilor România”, a declarat Diana Podaru, General Manager SOS Satele Copiilor.

Evenimentul care se anunță a fi un adevărat regal al muzicii și al implicării sociale are loc sâmbătă, 7 octombrie, la clubul sportiv Năstase & Marica, din cadrul Fundației pentru tenis „Năstase & Marica Sports Club” (Intrarea Țărmului, Calea Floreasca), lângă Satul SOS din București, începând cu ora 14:00. De la 14:00 la 18:00, cei prezenți se vor bucura de diverse activități dedicate copiilor, urmând ca după  18:00 să se poată delecta cu spectacolul pe scenă, susținut de artiștii mai sus menționați.

FestiSAT este o oportunitate unică de a petrece o zi de neuitat în compania unor artiști de top, de a susține cauza copiilor aflați în dificultate și de a contribui la schimbarea în bine a societății. Vă așteptăm cu drag la cel mai mare festival caritabil al anului!

Despre SOS Satele Copiilor

 

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părinților și îi ocrotește pe cei care riscă să o piardă. Asociația SOS Satele Copiilor România are patru sate SOS (București, Cisnădie, Bacău și Prejmer) unde oferă îngrijire alternativă pentru sute de copii. 

Peste 500 de copii și tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial.  Peste 1.300 de familii vulnerabile au fost ajutate să depășească dificultăți majore cu care se confruntă.  Peste 4.500 de copii au fost sprijiniți să rămână alături de părinți. În acest moment există peste 100.000 de beneficiari în toate programele SOS.

 SOS Satele Copiilor România derulează la nivel național programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri, Asistență maternală), de întărire a familiei (Serviciile de Asistență Comunitară, Centrul de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), dar și programe educaționale (SOS Planet AfterSchool), precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situații de risc, atât din sistemul de protecție, cât și din mediul rural sau familii vulnerabile. Din 2022, SOS Satele Copiilor implementează și programe dedicate familiilor din Ucraina.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top