Now Reading
Servicii de beauty și workshop-uri gratuite la Academia de Stil

Servicii de beauty și workshop-uri gratuite la Academia de Stil

Revista Psychologies

În weekendul 7-8 octombrie Veranda Mall devine gazda unora dintre cei mai cunoscuți profesioniști din moda și beauty, prezenți pentru a oferi servicii și sesiuni gratuite de hairstyling, beauty, make-up și manichiură, toate îmbinate cu workshop-uri de consultanță vestimentară interactive, în cadrul Academiei de Stil, aflată la a IX a ediție.

 

În acest an, Academia de Stil propune o abordare nouă asupra tendințelor, cu workshop-uri gândite să ajute participanții să exploateze la maxim potențialul garderobei lor și să adapteze hainele pe care le dețin deja pentru tendințele de toamnă-iarnă fără a investi sume importante în piese noi de îmbrăcăminte sau accesorizare.

 

Evenimentul aduce în prim-plan două zile de workshop-uri stilistice și sesiuni de înfrumusețare gratuite. Înscrierile se pot realiza, în limita locurilor disponibile, pe pagina oficială a evenimentului https://verandamall.ro/evenimente/academia-de-stil-editia-a-ix-a-2023/, iar programul va avea loc între orele 12:00-18:00.

La ce activități te poți înscrie?

Workshop-uri de educație vestimentară

Participanții vor avea șansa de a asista la sesiuni educative de modă sub îndrumarea Ellidei Toma, un consultant vestimentar de top, recunoscut pentru cei peste 10 ani de experiență în domeniu.

 

Ellida va demonta miturile tendințelor și va arăta cum poți fi stylish cu hainele pe care le ai deja în dulap, cum să le adaptezi la trendurile sezonului de toamnă iarnă 2023, dar și ce alte piese la modă pot ajuta în crearea unei garderobe care ți se va potrivi mulți ani de acum încolo.

 

„Suntem încântați să o avem pe Ellida Toma în cadrul Academiei de Stil și suntem convinși că experiența sa de consultant vestimentar, dar și stilul ei personal vibrant vor crea mediul propice pentru ca participantele să descopere și să încerce noi trucuri pentru a-și valorifica garderoba.” spune   Andreea Mustață, Marketing Manager Veranda Mall.

 

Dacă există haine în garderobă pe care participanții le consideră demodate sau greu de purtat fără a părea de moda veche, atunci acest workshop este soluția. Stilista Ellida Toma va revizui acele piese neglijate, uitate la fundul dulapului și va oferi sugestii creative pentru a le readuce în actualitate. Această strategie îi va inspira pe participanți să reexploreze hainele nefolosite și să creeze noi combinatii si outfituri cu piesele lor favorite.

 

Workshop-urile sunt programate atât pe 7, cât și pe 8 octombrie, între orele 13:00 și 14:30.

 

Servicii gratuite de hairstyling, make-up și manichiură

Continuând tradiția edițiilor precedente, Academia de Stil revine cu sesiunile de styling personalizate apreciate de participanți. Aceștia vor avea acces la servicii complimentare de beauty, incluzând make-up, manichiură și hairstyling, prestate de experți din domeniul frumuseții reprezentând branduri de renume.

 

 

„Experții de la Gerovital, Melkior, Cube Beauty Room și Forfecilă își vor pune cunoștințele lor la  dispoziția participanților pentru ca aceștia să se bucure de o zi de makeover. ” anunță Andreea Mustață, Marketing Manager Veranda Mall.

 

Cei care doresc o transformare temporară se vor putea bucura de tatuaje cu henna, executate de un profesionist pe parcursul evenimentului.

 

Mai mult, în cadrul sesiunilor gratuite, participanții vor beneficia de sfaturi prețioase pentru a realiza acasă un machiaj de nivel profesionist, un hairstyle personalizat și unghii impecabile, având totodată șansa de a câștiga cadouri surpriză de la brandurile partenere evenimentului.

Analiză profesionistă a tenul și a părului

Pentru cei care doresc să își optimizeze rutina de îngrijire zilnică și nu știu de unde să pornească, Dr. Max susține sesiuni gratuite de analiză a tenului și a părului, astfel încât participanții să poată înțelege mai bine propriile caracteristici. În cadrul sesiunii de analiză profesionistă a tenului și părului se vor oferi, de asemenea, recomandări despre produsele cele mai potrivite, facilitând integrarea lor în regimul zilnic pentru a promova sănătatea pielii și a părului.

 

Contribuie cu produse cosmetice pentru femeile aflate în situații de violență domestică

În cadrul Academiei de Stil, va avea loc și o strângere de produse cosmetice, ce vor ajunge la femeile aflate în situații de violență domestică. Alături de Asociația Lift for Better, Veranda Mall dorește să vină în ajutorul femeilor care au nevoie mai mult ca niciodată să se simtă bine în propria piele.

 

Poți și tu să faci o faptă bună aducând mostre, testere sau produse pe care nu le mai folosești și noi le vom dona fetelor și femeilor aflate în centrul Casa Ioana sau la Centrul de Urgențe Sociale București.

 

Cum poți participa la Academia de Stil

Academia de Stil a devenit deja o tradiție la Veranda Mall, oferind atât fashionistelor cu experiență, cât și celor care sunt la început, șansa să descopere tendințele în modă și frumusețe ale sezonului pentru a putea crea lookuri cu stil în care să se simtă încrezătoare indiferent de ocazie.

 

Pentru a participa la workshop-urile Academiei de Stil sau la serviciile de înfrumusețare este nevoie de înscriere prealabilă pe site-ul Veranda Mall. Pentru a te bucura de serviciile de make-up, hairstyling sau manichiură, te rugăm să vii cu părul curat la eveniment și fără oja semipermanentă sau gel pe unghi.

 

Găsești pe pagina evenimentului toate detaliile despre calendarul activităților de la Academia de Stil care are loc pe 7 și 8 octombrie între orele 12:00 și 18:00, în zona de evenimente de la Nivelul 1, situată între H&M și LC Waikiki.

Locurile sunt limitate, așa că te sfătuim să nu mai stai pe gânduri și să te înscrii chiar acum!

Obor devine epicentrul în materie de beauty al Bucureștiului

Academia de Stil face parte din seria de proiecte prin care Veranda Mall își continuă tradiția de a aduce laolaltă comunitatea și a face din Obor un loc de întâlnire al comunității; de data aceasta, al femeilor care vor să-și îmbunătățească stilul personal sau să încerce noile tendințe într-un cadru prietenos și profesionist.

 

„În fiecare eveniment organizat de noi, ne dorim să le oferim participantelor o experiență deosebită, din care să plece mai câștigați decât au venit”, continuă Andreea Mustață. „Iar prin Academia de Stil vrem să oferim tuturor oportunitatea de a se simți frumoși și frumoase fără stresul pregătirii!” încheie reprezentantul Veranda Mall.

 

Dacă vrei să faci pași în a-ți descoperi stilul vestimentar, să experimentezi cu un nou look sau pur și simplu să afli cum să te bucuri din plin de garderoba ta, vino la Academia de Stil în perioada 7-8 octombrie. Te așteptăm între orele 12:00 și 18:00, în zona de evenimente de la Nivelul 1, situată între H&M și LC Waikiki pentru a te bucura de toate surprizele pe care ți le-am pregătit!

 

Pentru mai multe informații și pentru înregistrare, vizitează verandamall.ro.

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top