Now Reading
Bucharest Tech Week 2023: Planifică viitorul, accelerează prezentul

Bucharest Tech Week 2023: Planifică viitorul, accelerează prezentul

Revista Psychologies
bucharest-tech-week-2023-planifică-viitorul-accelerează-prezentul

Bucharest Tech Week, festivalul care transformă în fiecare an Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei, revine între 22 și 28 mai la NORD Events Center by Globalworth și Romexpo, Pavilionul B1.

Evenimentul se desfășoară sub un nou concept, în care viitorul la care toți visăm, unul eficientizat prin digitalizare, intră în scenă acum. Astfel, cea de-a șaptea ediție a Bucharest Tech Week ne plasează între acum și viitor, între tehnologia și inovația prezentului și perspectivele conturate de concepte precum CleanTech (tehnologia verde), IoT (internetul lucrurilor), tehnologia wearable, Web3, AI sau Robotică.

„Așadar, viitorul este puternic influențat de acțiunile jucătorilor din domeniul IT&C, în funcție de cum aceștia valorifică prezentul în diverse domenii. Este timpul ca noi să profităm de acest prezent în cel mai eficient mod posibil, păstrându-ne concentrarea asupra viitorului.

Bucharest Tech Week 2023 este astfel un eveniment emblemă, ce inspiră și educă sub conceptul planifică viitorul, accelerează prezentul, prin cele mai spectaculoase inovații și gadget-uri, dar și prin soluții digitale de ultimă generație.”, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO.

Structura Bucharest Tech Week 2023 include:

  • cinci summituri de business, care au loc între 22 și 26 mai, la NORD Events Center by Globalworth (Strada George Constantinescu 4B, București)

și

  • Tech Expo, expoziția B2C dedicată soluțiilor IT&C și produselor de înaltă tehnologie, desfășurată între 26 și 28 mai, la Romexpo, Pavilion B1.

Business Summits 2023 – cele cinci conferințe, Innovation, HR Masters, Future Retail, Java și Software Architecture, acoperă o gamă largă de subiecte din tehnologie și asigură profesioniștilor un schimb pertinent de cunoștințe, expertiză, paneluri despre cele mai bune practici de dezvoltare a afacerilor, dar și povești personale a peste 30 de speakeri internaționali, cunoscuți specialiști, experți și inovatori, în domeniile în care activează.

Pe parcursul summiturilor, vor avea loc, în premieră, o serie de masterclass-uri, sesiuni tematice interactive, susținute de experți internaționali în diverse domenii de business, unde cei interesați pot obține aprofundarea și înțelegerea tehnologiei și a infrastructurii locale și internaționale.

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits. Până pe 29 martie, acesta are un preț special de 239 EUR.

Viitorul tehnologiei trece pe la Tech Expo

Bucharest Tech Week dedică weekendul 26-28 mai celui mai mare eveniment tehnologic B2C din România, expoziția Tech Expo, care va avea loc la Romexpo, Pavilionul B1, unde cei pasionați de tehnologie pot vedea și interacționa cu produse, servicii IT&C, prezentate de importanți jucători din domeniu, locali și internaţionali.

La Tech Expo se regăsesc:

  • cele mai noi inovații în materie de mobilitate urbană electrică și hibridă
  • noi gadget-uri care pot ușura, eficientiza și automatiza anumite activități zilnice
  • sisteme smart de comunicare, cele mai noi tehnologii pentru transformarea spațiului de locuit într-unul smart, casa viitorului fiind cea care deservește nevoile oamenilor într-un mod eficient și sustenabil.
  • o colecție impresionantă a celor mai noi device-uri de pe piață, tehnologii noi și revoluționare, pentru job, timp liber sau hobby-uri.

Unele dintre acestea vor fi prezentate în premieră.

Cei 7000 mp ai expoziției vor avea și zone dedicate pasionaților de jocuri. Gaming Area este locul unde vei putea să urmărești un weekend întreg streameri cunoscuți din România, în timp ce interacționează cu cele mai populare jocuri pe plan mondial.

De la Tech Expo nu vor lipsi testările gratuite de:

  • mașini electrice și hibride de pe piață, printre care și ultimele modele.
  • trotinete, biciclete, plăci hoverboard
  • diverse gadget-uri de ultimă generație, dedicate diferitelor domenii sau unui stil de viață digitalizat și smart.

Pe scena evenimentului, vizitatorii vor putea urmări panel-uri, demonstrații și prezentări despre ultimele noutăți în materie de AI, wearables, smart home, robotică, gadget-uri și multe altele.

Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Expo.

Bucharest Tech Week 2023 este inspirat de Bosch.

Partenerii evenimentului sunt:

HR Masters Summit Partner: Undelucram.ro

Future Retail Partner: Mastercard

Innovation Networking Partner: Sodexo

HR Networking Partner: Up Romania 

Sponsori: Google, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania, HRmaster

Parteneri media: KISS FM, Cariere, HR Manager, Phoenix Media, Agerpres, Asociația Română pentru Smart City, Psychologies, The Recursive, hotnews.ro, wall-street.ro, learningnetwork.ro, newsbucuresti.ro, iqads.ro, prwave.ro, start-up.ro, retail-fmcg.ro, marketingromania.ro, we-invent.ro, go4it.ro, devjobs.ro, descoperabucurestiul.eu, blogatu.ro, calendarevenimente.ro. 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

www.techweek.ro

https://www.instagram.com/techweekro/

https://www.linkedin.com/company/techweekro

https://www.facebook.com/TechWeekRO

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

Târgul Imobiliarium  reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din Bucuresti si imprejurimi.

MyConnector este o platformă fexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți.

Pentru informații suplimentare contactați [email protected], 0722233114. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top