Now Reading
Daniel Lieberman, Any Choying Drolma, Andreea Raicu și alți speakeri recunoscuți internațional vor fi prezenți la The Inner – Mapping Inside

Daniel Lieberman, Any Choying Drolma, Andreea Raicu și alți speakeri recunoscuți internațional vor fi prezenți la The Inner – Mapping Inside

Revista Psychologies
daniel-lieberman-any-choying-drolma-andreea-raicu-și-alți-speakeri-recunoscuți-internațional-vor-fi-prezenți-la-the-inner-mapping-inside-în-perioada-3-5-iunie

Găsește-ți starea de bine și reconectează-te alături de 8 speakeri internaționali și naționali recunoscuți pentru munca lor care a schimbat viețile multor oameni. The Inner – Mapping Inside este primul evenimentul din România dedicat stării de bine și sănătății minte-corp-suflet care va avea loc în perioada 3-5 Iunie în Cluj-Napoca.

The Inner este mai mult decât un eveniment, este o experiență profundă, de autocunoaștere, care își propune să aducă în atenția celor prezenți atât partea teoretică a cunoștințelor, cât și partea practică prin diferite ateliere și activități, dintre care: „Relațiile din perspectiva psihodramatică”, „Constelații familiale”, „Exerciții meditative și de mindfulness pentru reducerea stresului și anxietății”, „Training Autogen” și multe altele. În total, în cele 3 zile de eveniment, participanții vor putea alege din peste 15 ateliere practice.

Speakerii care vor susține conferințele pentru ediția aceasta The Inner – Mapping Inside sunt:

Andreea Raicu – una dintre cele mai cunoscute personalități din România. În ultimii ani, ea alege să își folosească notorietatea pentru a da mai departe ce a învățat din propria transformare și ce i-a adus echilibrul, fiind un promotor al unui stil de viață sănătos. Andreea Raicu s-a specializat ca facilitator de meditații și Mindfulness și a devenit Holistic Counselor, aducând împreună în munca sa cu clienții tendințe actuale ale psihoterapiei, practici de meditație și experiență somatică. A scris mai multe cărți și este cunoscută și pentru numeroasele discursuri TEDx pe care le-a susținut.

Any Choying Drolma – originară din Nepal, călugăr Budist, recunoscută pentru munca sa umanitară și pentru muzica sa, autor al cărții „Confesiunile unei călugărițe budiste”. Pe lângă muzica sa, Ani este o scriitoare aclamată, premiată la nivel național și internațional pentru eforturile sale umanitare extraordinare.

Domnica Petrovai – Psiholog clinician și psihoterapeut, fondator al companiei Mind Education și al Școlii pentru Cuplu, Domnica Petrovai are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. În 2018 a scris cartea „Iubește și fii iubit/ă”. De asemenea, este fondator al unor proiecte de psihoeducației și promotor al stării de bine.

Dr. Daniel Z. Lieberman – un cunoscut psihiatru, profesor universitar și autor de bestseller vine pentru prima dată în România și va susține o conferință cu titlul Dopamine and How The Brain Works. Această temă a făcut subiectul cărții sale The Molecule of More, tradusă în 16 limbi, printre care și limba română. În România este foarte cunoscut pentru cartea sa Dopamina care se bucură de apreciere și notorietate.

Dr. David Hamilton – pentru prima dată în România. Este cercetător științific, dezvoltând medicamente pentru cancer și boli cardiovasculare. Inspirat de efectul placebo și de puterea creierului și a gândurilor, a părăsit industria farmaceutică pentru a scrie și a educa oamenii despre cum își pot valorifica mintea și emoții în îmbunătățirea sănătății.

În prezent, este autor a 11 cărți, cu titluri bestseller precum „Cum poate mintea să vindece corpul” și „Cele cinci efecte ale bunătății”.

Dr. Olivia Remes – doctor în sănătate mentală și cercetător asociat în departamentul de inginerie de la Universitatea Cambridge, cunoscută de publicul larg pentru cele peste 3,8 milioane de vizualizări ale discursului său din cadrul TED. Munca sa din ultimii 10 ani s-au concentrat pe starea de bine prin descoperirea metodelor de reducere a anxietății, stresul și panicii, primind apreciere din partea BBC și a National Public radio din SUA.

Oana Pellea – cu o carieră de peste 40 de ani, Oana Pellea este una dintre cele mai importante actrițe din România. Discursurile susținute de Oana Pellea la diverse conferințe au ridicat publicul în picioare, iar videourile ei au strâns sute de mii de vizualizări. Jurnalul său, publicat în 2019 la editura Humanitas, continuă să fie bestseller.

Sandra VOZ – este coach de Balanced Life, instructor Kundalini Yoga, profesor de meditație și respirație și instructor calificat de fitness. Și-a revenit din burnout transformându-și alegerile nesănătoase de viață și conectându-se cu corpul său prin yoga și meditație. Prin munca sa din prezent și prin propriul exemplu de viață, Sandra inspiră oamenii să trăiască o viață autentică și echilibrată prin propriile resurse interioare.

Evenimentul este gândit astfel încât cei prezenți să dobândească informații teoretice, în prima parte a zilei de la cunoscuți autori de bestseller-uri, cercetători sau lideri spirituali, iar în cea de a doua parte a zilei fiecare participant poate să aleagă să participe la atelierele tematice unde va experimenta tehnici diferite de dezvoltare personală.

True happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony. Gandhi

The Inner este prima conferință de autocunoaștere și învățare din România și își propune să ofere celor prezenți o experiență transformatoare și revelatoare ghidată de lideri în domeniu. Mai multe informatii despre evenimente pe: https://theinner.ro/ sau pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/events/788279901891438

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top