Now Reading
Metoda care ne reprogramează la nivel de subconștient cu Cosette Grigoraș

Metoda care ne reprogramează la nivel de subconștient cu Cosette Grigoraș

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitata sa, Cosette Grigoraș, Terapeut și trainer în terapii holistice.

Vindecarea prin unde Theta (ThetaHealing®) este o tehnică de meditație prin care accesezi frecvența Theta a undelor cerebrale, care îți permite să reprogramezi elemente ale minții subconștiente. Convingerile din mintea subconștientă îți formează realitatea. Când schimbi convingerea, modifici și energia, vindeci ce este necesar din vieți anterioare și/ sau de pe arborele genealogic. Timpul și experiența mi-au confirmat, prin rezultatele obținute, că accesarea undelor Theta facilitează vindecarea în plan fizic, emoțional și spiritual și dezvoltarea personală a celor care au rezonat cu metoda.

Când o persoană percepe disconfort fizic, emoțional sau spiritual și solicită această metodă, vine cu ceva anume de rezolvat sau cu o listă întreagă. Mai întâi determin ce anume creează disconfortul. O frică de apă adâncă nu înseamnă neapărat frică de apă adâncă. „Sap” până determin care este, de fapt, frica de bază. Testez persoana și determin ce anume am de schimbat. Poate fi frica de suferință fizică. Poate fi o experiență traumatizantă legată de apă, a persoanei sau a cuiva din arborele genealogic. După ce determin ce am de lucrat, intru în starea Theta și solicit Atoatecreatorului extragerea convingerii, a energiei care susține convingerea și vindecarea traumei corespunzătoare. Apoi testez din nou persoana verificând ce s-a schimbat și ce a mai rămas de lucrat. În timp, persoana îmi comunică că a intrat în apă adâncă și nu a mai perceput disconfort.

ThetaHealing® facilitează conștientizările. Cu cât persoana este mai determinată să rezolve ceva anume, cu atât primește mai bine terapia. Există experimente despre ce înseamnă să treci de la convingerea „sunt o victimă” la convingerea „sunt recunoscător”. Pe mai mulți subiecți, măsurătorile indică creșterea imunității subiecților după o meditație zilnică de recunoștință de câteva minute. Să îi mulțumim lui Dr. Joe Dispenza pentru aceste demonstrații!

Sunt terapeut holistic de 23 de ani. Am creat Ambasada Armoniei pentru regăsirea și păstrarea armoniei. Căutând răspunsul la „De ce nu se vindecă oamenii?” am învățat și metoda Viannei Stibal de schimbare convingeri și aducere a stării de bine celor care doresc aceasta. Am participat și la cursurile de instructor ThetaHealing® Bază și Avansat predate doar de Vianna. De aici a decurs activitatea de instructor ThetaHealing®, susținută de cunoașterea și experiența acumulate prin activitatea de terapeut.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top