Now Reading
Kanal D și Kanal D2, ediții speciale dedicate zilei de 1 Decembrie

Kanal D și Kanal D2, ediții speciale dedicate zilei de 1 Decembrie

Revista Psychologies
grupajele-informative-Kanal-D-de-1-decembrie

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Știrile Kanal D și NEWSTIME, grupajele informative ale Kanal D și Kanal D2, vor aduce în casele telespectatorilor români de pretutindeni bucuria, marcând aceasta zi cu totul specială prin materiale dedicate, reportaje la cald din întreagă țară, mărturii ale invitaților din platoul Știrilor, dar și transmisiune în direct de la Parada Națională

           De la ora 9:00, vineri, 1 decembrie, Știrile Kanal D, prezentate de Simona Pătruleasa, îți aduc poveștile românilor care “trezesc” România, care pleacă în zori de acasă, contribuind la schimbarea în bine a locurilor pe care le numesc „acasă”. Reportajele din cadrul Știrilor Kanal D  de la ora 9:00 vor evidenția dedicarea celor care fac schimbări care contează în comunitățile lor.

            De la ora 12:00, Jurnalul de prânz, prezentat de Cristina Dorobanțu, vă aduce în prim-plan transmiterea tradițiilor din generație în generație și modul în care tinerii se raportează la obiceiurile comunităților din care fac parte. Invitați din diferite zone ale țării, reprezentând noua generație pasionată de muzica tradițională românească, vor demonstra cum pot conserva și promova moștenirea străbunilor. Știrile Kanal D de la ora 12:00 vor oferi, de asemenea, imagini inedite de la parada de 1 Decembrie.

            La ora 19:00, sub semnul “Neam Unit- Fă un bine României!”, Christian Sabbagh va prezenta reportaje emoționante despre oameni cu inițiative și proiecte care contribuie  la evoluția României.  Telespectatorii vor fi martorii unor povești impresionante despre români care au renunțat la tumultul marilor orașe pentru a reda viața unor comunități amenințate cu dispariția. Un alt aspect adus în atenție este întoarcerea la viața tradițională, unde grija pentru gospodărie, animale și pământ reprezintă priorități.

            În plus, telespectatorii vor face cunoștință cu eroii din comunitățile uitate, oameni care au adus schimbări semnificative în viața semenilor lor. De asemenea, se vor evidenția contribuțiile pozitive ale străinilor la evoluția României; unii  dintre ei, venind în vizită, au distribuit  povești fascinante despre România, ce schimbă percepția globală despre țara noastră. Alții chiar s-au stabilit în România, impresionați de bogăția culturală și naturală a țării în care au ales să trăiască.

            Pe Kanal D2, NEWSTIME, cu Radu Andrei Tudor la pupitru, va transmite în direct Parada Națională de 1 Decembrie, începând cu ora 10:30. Această ediție specială NEWSTIME va aduce în casele telespectatorilor momente memorabile și emoționante ale Paradei militare de Ziua Națională a României.  Seara, la NEWSTIME, de la ora 20:00, vor continua materialele speciale, în ton cu marea celebrare a românilor de pretutindeni.

            Kanal D și Kanal D2 vă invită să sărbătorim împreună, de 1 decembrie, Ziua Națională a României, urmărind aceste ediții speciale care celebrează tradițiile, curajul și unitatea care ne definesc ca popor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top