Now Reading
Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – evenimentul care dă un start bun anului școlar

Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – evenimentul care dă un start bun anului școlar

Revista Psychologies

SuperEroii Itsy Bitsy îi așteaptă pe copii și pe părinți la cea mai mare petrecere înainte de începerea școlii: sâmbătă, 9 septembrie, între orele 9:00 și 17:00, în Parcul Lumea Copiilor din București (în spatele Palatului Național al Copiilor). Echipa Itsy Bitsy, împreună cu cei peste 100 de parteneri, au pregătit o zi întreagă de jocuri și activități educative, care îi vor ajuta pe copii să își descopere și antreneze puterile interioare.

Evenimentul Școala de SuperEroi Itsy Bitsy cuprinde:

 • Joacă și jocuri distractive și educative;
 • Târg de extrașcolare;
 • Zone de diagnoză pentru sănătate (postură, văz, stomatologie etc.);
 • Lecții gratuite pentru siguranță si sănătate;
 • Itsy Bitsy Show la scenă (10:00 – 12:00 și 15:00 – 17:00);
 • Program LIVE la Radiomobilul Itsy Bitsy FM.

„Am creat un eveniment cu acces gratuit, în aer liber, în care copiii și părinții să primească inspirație și ajutor la început de an școlar. Părinții vor găsi o ofertă bogată de cursuri extrașcolare, vor putea face o serie de controale rapide privind sănătatea celor mici și vor parcurge împreună cu aceștia lecții de circulație rutieră, de prim ajutor, de educație fără bullying. Copiii vor descoperi cu bucurie multe activități de joc și joacă și sperăm noi că vor pleca la școală cu entuziasm și puteri interioare activate de la aceasta ultimă petrecere de vacanță și primă petrecere de început de an școlar.” declară Nadia Tătaru, Director Itsy Bitsy.

Parcul Lumea Copiilor va fi împărțit în zone de culori diferite, în funcție de superputerea care va fi activată de către fiecare dintre SuperEroii: 

 • Itsy – creativitate, Bitsy – curaj
 • SuperZăpă – prietenie
 • Spinner – energie
 • DJ Dodi – bucurie
 • Spark – bunătate

În fiecare zonă, copiii și părinții vor putea experimenta și afla lucruri despre tot felul de activități extrașcolare, la care se pot înscrie în noul an școlar.

Itsy, Bitsy, SuperZapa

Copiii vor putea participa gratuit la activități sportive, de teatru, muzică, dans, pictură, programare, de dezvoltare personală, educație financiară, de prevenire a bullying-ului, vor admira un planor și vor afla despre pasiunea de a zbura chiar de la aviatorii Aeroclubului României, vor afla despre cai și albine, vor putea să se joace în piscine cu sare, vor putea chiar mulge o văcuță (butaforie), vor participa la multe concursuri cu premii pe gustul lor, vor urca pe o motocicletă de poliție, vor vedea cum se antrenează câinii politiști, vor învăța ce înseamnă să fii în siguranță și să oferi primul ajutor la nevoie și vor avea parte de multe alte surprize.

Partenerii care își așteaptă cu drag vizitatorii în parc sunt: Asociația pentru Sănătate Mintală, Asociația Acting UP – Planet Distinkt, Academia Victor Hănescu Kids, Bucharest Sport Club, Club sportiv de Echitație Cuib Liniștit, Cercetașii României, Clubul Sportiv Dinamo București, C.S.AKURA, Kids Power Center, Kitty Cat Dance Studio, MBA, Junior, MindHub București – Unirii,  Olympus, One Night Gallery, Opera Comică pentru Copii, Parentropolis, Pictează 3D, Proedus, Silvi Art Studio, Smart Terra Center, Studioul de Teatru Midacris, Școala de Dresat Dragoni, Teatrul Vienez de Copii, Terra Salin și Casa cu miere, Victory Horses și alții.

Imbratisari ItsyBitsy

Pentru a începe școala într-un mod sănătos și în siguranță și pentru a învăța să prevină și să reacționeze corect în cazul oricăror pericole de nedorit la școală, copiii și părinții sunt așteptați în parc în zona „Fii sănătos și în siguranță”. Aici vor avea șansa de a participa gratuit la ateliere și activități educative, cursuri de prim ajutor, educație rutieră, de siguranță și reacție corectă în caz de cutremur, la activități de prevenire a consumului de droguri, vor beneficia gratuit de evaluări oftalmologice, stomatologice și posturale, vor afla când e nevoie să apeleze la un specialist pentru dezvoltarea corectă a limbajului, ce înseamnă sănătatea emoțională și psihică a copilului, vor afla informații utile despre nutriție și obiceiuri de viață sănătoasă. Aceste activități sunt susținute de partenerii: PRIVEȘTE ÎN VIITOR cu Essilor, Asociația Lumea Emei și Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Dental Hygiene Center, Nord – Grupul Medical Provita, Asociația KinetoBebe, HELP Autism, Asociația Părinților Isteți și Editura Bookzone, Clinica Medicum, Asociația EDIT, Crucea Roșie Română, Agenția Națională Antidrog, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov și Poliția Română.

Pe scena din parc vor fi 4 ore de ritm și bucurie, iar muzica și dansul vor fi pe gustul celor mici. Alături de personajele Itsy Bitsy vor urca pe scena Itsy Bitsy Show copiii de la Grupul Vocal Miniton, Steysha School of Irish Dance, Elite Dance Studio, Clubul Sportiv Davidans, MusicALL, Clubul de Atletism din cadrul Complexului National Lia Manoliu, Maria Postelnicu, Grupul Vocal Lilliput, Răzvan Piticu, Alessia Popa, Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, Honey Dance Studio, Andra Gogan's Academy, Asociația BimBam, Victoria Dance Studio și Al Mike Production. Evenimentul Back to School „Școala de SuperEroi Itsy Bitsy” este organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 și cu susținerea: Asociația Părinților Isteți , AB Biotics, Alphega, AQUA Carpatica Kids, Artesana, Aspecton, Aviputna, Școala de Bani by BCR, Bloomcoding, Carrefour, Cărturești, De-a Joaca, Decathlon, Dental Hygiene Center, Dove, English Kids Academy, PRIVEȘTE ÎN VIITOR cu Essilor, ETi, Groupama, HARIBO, Kinderdance România, LEGO, Logiscool, Asociația Lumea Emei, ND Medhealth, Nord – Grupul Medical Provita, Novo C, Olympus, Papi și Sugus, Suzuki, Vedra, Tonimer, Töpfer, Therme.

Eveniment Itsy Bitsy traseu senzorial cu Spark

Detalii pot fi găsite pe  www.itsybitsy.ro.

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online  www.itsybitsy.ro , ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în București și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy  Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulează Campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top