Now Reading
TonCorner lansează o nouă colecție de 360 de culori, marca Ressource

TonCorner lansează o nouă colecție de 360 de culori, marca Ressource

Revista Psychologies
toncorner-lansează-o-nouă-colecție-de-360-de-culori-marca-ressource

În luna June 2023 are loc lansarea unei noi colecții de culori de vopsea denumită sugestiv «Odă imaginației», prima colecție semnată exclusiv de designerii casei Ressource Franța. 

Această colecție de 360 de nuanțe este o adevărată odă adusă imaginației, definită de profunzimea culorilor și de poezia numelor alese pentru fiecare nuanță în parte. Perfecționându-și măiestria tehnică și folosind materii prime atent selectate, casa Ressource oferă o colecție de nuanțe potrivite oricărui proiect de amenajare.

Mândră de valorile sale și de faptul că este o marcă 100% franceză încă din 1946, casa Ressource imprimă colecției sale o personalitate „franceză”, plină de poezie. Uneori, numele culorilor vorbesc de la sine, de exemplu, o nuanță numită „L’Amoureuse” (Sweetheart) sugerează un roșu profund.

Pentru o mai bună înțelegere a emoțiilor și a colecției de culori, fiecare nuanță are un nume și o descriere poetică: L’ Amoureuse, Rouge Passionnel, R503 L’Oree, Lisière Forestière  Colecția prezintă 360 de nuanțe exclusive, dezvoltate minuțios de designerii casei Ressource. Fiecare dintre nuanțe spune o poveste, dezvăluind astfel o emoție unică, transmisă în profunzimea și rezonanța culorii.

„Colecția Ressource este o expresie a maturității mărcii, cu o experiență de peste 70 de ani în fabricarea de vopseluri, valorizând în acest moment moștenirea lor culturală, artizanală și poetică. Culorile din colecția «Odă Imaginației» sunt impregnate de poezie și natură, nuanțele sunt culese din aceste domenii pline de substanță. Colecția este un adevărat tribut adus limbii lui Moliére și a modului de a trăi «à la France». Vă invit în magazinul TonCorner să descoperiți aceste culori și să dați frâu liber imaginației în amenajările dumneavoastră interioare!”, declară Liana Leriu, Owner Toncorner.

Toate aceste culori le puteți vedea și achiziționa sub formă de vopsea, în finisaje lucios, mat sau satinat, de la magazinul TonCorner din Bulevardul Ion Mihalache sau din magazinul online.

Toncorner este mai mult decât un magazin de vopsea, este un colecționar de culori și un creator de nuanțe. Este distribuitor unic în România pentru tapet și vopsea  Ressource Peinture Franța, din iunie 2017. Culorile purtate de finisajele Ressource sunt unice, creații ale unor artiști contemporani, designeri de interior, vestimentali, arhitecți, pictori, graficieni, sau culori evergreen culese și reproduse din istorie de arhitecți și restauratori. Finisajele sunt extrem de variate în termen de materie și luciu, cu destinații complete, la interior, exterior, lemn, metal sau orice altă suprafață ce ce dorește a fi redecorată prin culoare. Colecțiile de tapet de la Toncorner sunt adevărate operă de artă, originale, autentice, ludice, create în colaborare cu creatori avantgardiști pasionați de formă, culoare și grafică.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top