Now Reading
WHITE by Opalescence, a cincea ediție a evenimentului #Colors

WHITE by Opalescence, a cincea ediție a evenimentului #Colors

Revista Psychologies

Comunitatea eco-fashion Nu Mai Port, dedicată sustenabilității și dezvoltată de Claudia Nicolau Penda până la peste 55.000 de membri cu atitudine responsabilă față de mediu, continuă suita de evenimente #Colors, cu o petrecere WHITE by Opalescence.

Al cincilea eveniment #COLORS are loc la mijlocul lunii iunie și va reuni, la fel ca evenimentele precedente, peste 130 de membre active ale comunității Nu Mai Port. Ediția White by Opalescence este dedicată zâmbetelor strălucitoare, dansului, distracției și optimismului. Susținută de Opalescence, sistemele nr. 1 de albire dentară la nivel mondial, #Colors WHITE va găzdui o prezentare de ținute elegante, cu Alin Gălățescu ca Art Director, dar și momente presărate cu dans și prosecco, în cadrul premium al studioului de dans Arthur Murray.

„La început de vară și vacanță, ediția #Colors White este o invitație firească la relaxare, la libertate și zile fără griji, la petreceri elegante sau dans malul mării și mai ales la zâmbete și o atitudine pozitivă. Spiritul pozitiv face parte din filozofia comunității Nu Mai Port, iar implicarea activă a membrilor comunității în acțiunile dedicate sustenabilității ne aduc mereu motive pentru zâmbete, optimism și petrecerespune Claudia Nicolau Penda, fondatoarea comunității Nu Mai Port.

Concept creativ și inovativ, petrecerile #Colors reprezintă o serie de evenimente care au ca obiectiv crearea de interacțiuni atipice între participantele din comunitatea Nu Mai Port și branduri cu viziune sustenabilă, care pun accent pe circularitatea modei, pe atenția față de mediu și un stil de viață eco-friendly. Fiecare eveniment din suita COLORS are atribuită o culoare, care dictează dress code-ul și conturează mixul de participanți.

În prima ediție #Colors, membrele comunității-fenomen Nu Mai Port au sărbătorit și s-au identificat cu atributele culorii MOV, al doilea eveniment #Colors a fost dedicat culorii VERDE, urmate de edițiile din februarie, dedicată culorii ROȘU, respectiv din aprilie, dedicată culorii ALBASTRU.

Claudia-Nicolau-Penda

La cea mai recentă ediție din suita de evenimente Colors, care a avut loc în aprilie 2023, peste 150 de membre ale comunității Nu mai port s-au întâlnit într-un spațiu special ales și decorat în ton cu nuanța evenimentului, respectiv Gargantua Kiseleff, pentru a se bucura de muzica live, pentru a socializa, interacționa și testa câteva branduri cu ADN Albastru, precum brandul de purtabile inteligente Fitbit, clubul acvatic Acvatic Bebe Club, studioul de dans Arthur Murray Bucharest, Ministerul Turismului din Isreal, care a invitat membrele comunității să descopere Israelul, alături de Loncolor, Forcapil și Choco Crush, Perwoll și Cristina Jilavu, care a imortalizat momentele evenimentului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top