Now Reading
Cele mai căutate cărți Nemira și Nemi la Bookfest 2023

Cele mai căutate cărți Nemira și Nemi la Bookfest 2023

Revista Psychologies
cele-mai-căutate-cărți-nemira-și-nemi-la-bookfest-2023

Editurile Nemira și Nemi și-au pregătit standurile și au așteptat cititorii la Târgul de carte Bookfest cu cele mai noi și dorite apariții editoriale, pachete-cadou, recomandări de momente #decitit și multe alte surprize.

Fiecare vizitator și-a găsit momentul său ideal de citit printre recomandările de lecturi potrivite pentru aventură, magie, escapism sau introspecție. În topul preferințelor cititorilor noștri s-au numărat cărțile de ficțiune străină, volumele de nonficțiune din colecția Orion, dar și titlurile din imprintul Armada de science fiction, fantasy și thriller.

Pe primul loc, în topul vânzărilor, s-a aflat Hotelul Portofino, de J. P. O’Connell, ce ne poartă în anul 1926, pe Riviera italiană. Aici, prosecco-ul curge în valuri, iar rafinații gliteratti se bucură de soarele care strălucește cu putere – este un roman ideal de vacanță.

Cititorii și-au îndreptat atenția către volume de memorii precum Rezervă, de Prințul Harry, bestseller internațional, și Fiica de la Auschwitz, o mărturie cutremurătoare a uneia dintre cele mai tinere supraviețuitoare ale Holocaustului, Tova Friedman.

Cea mai căutată carte pentru copii a fost Tina și primii ei pantofi de balet, de Marilyn Singer, urmată de Băncuța, prima carte publicată de Meghan, ducesa de Sussex.

Un loc special, în rândul preferințelor adolescenților, a fost ocupat de volumele din seriile „Mireasa Străvechiului Mag”, „Regatele Ruinei”, „Lecții de vals” sau „Shino nu își poate spune numele”, apărute la NEZUMI by Nemira, primul imprint de manga în limba română.

Anul acesta am sărbătorit 5 ani de n’autor, colecția de literatură română coordonată de Eli Bădică prin sesiuni de autografe și povești cu autorii noștri din toată țara. Cel mai căutat titlu, în cadrul târgului, a fost Pe cine iubești mai mult?, volumul de debut al scriitoarei Mihaela Buruiană.

Top 10 Editura Nemira

  1. Hotelul Portofino, de J.P. O’Connell
  2. Rezervă, de Prințul Harry
  3. Fiica de la Auschwitz, de Tova Friedman și Malcolm Brabant
  4. Autostrada Lincoln, de Amor Towles
  5. S-a întâmplat într-o vară, de Tessa Bailey
  6. Refugiul, de Sarah Pearse
  7. Vânătorii Dunei, de Brian Herbert și Kevin J. Anderson
  8. Focul Viu, de Stephen King
  9. Fetița strigă-n pahar, de Nora Iuga
  10. Pe cine iubești mai mult?, de Mihaela Buruiană

Top 5 Editura Nemi

  1. Tina și primii ei pantofi de balet, de Marilyn Singer
  2. Băncuța, de Meghan, Ducesa de Sussex
  3. Salvarea puiului de koala, de Tilda Kelly
  4. Găina care nu voia să renunțe, Jill Tomlinson
  5. Pinguinul pitic, de Tilda Kelly
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top